Results 1 to 5 of 5

Thread: Broken Lilliput

  1. #1
    Top Ramen lgbr's Avatar
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Spokane, WA, US
    Posts
    973

    Broken Lilliput

    Alright so, I made the mistake of plugging a 15V power adapter into my lilliput, and the 1A fuse blew. I'm trying to fix it, but I'm not getting any luck. The little fuse below the power connector has good conductivity on one end, but the other I can't get anything, what should I do?

    I'm desperate to get my lilli working.
    Audio Rockford Fosgate: 900 Watt 4-channel amp, 501bd Mono amp
    Computer AMD 2400+ XP, 1 GB DDR RAM, Orbit Micro 250W DC-DC PSU

    Head units are for cheaters!
    sure some girls fake orgasms.....but it's guys like me who fake the whole relationship

  2. #2
    Constant Bitrate
    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    189
    Try shorting the 1A fuse by soldering a wire across it. Then power up the Lilliput with the SUPPLIED wall wart and see if it still works.

  3. #3
    Variable Bitrate choyak's Avatar
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Buena Park, CA
    Posts
    326
    It is better to power it with the wall wart which supplies 1.2A. Perhaps rig a 1A fuse in series so you will not catastrophically destroy anything.
    Carputer currently 'ghettoed' into car!!!

    EPIA MII-12000
    Ampie Case with rigged extra USB
    Hitachi 60GB
    Holux GPS mouse with iGuidance 2.0
    Lilliput 7" touchscreen
    Netgear WG121 USB WiFi
    Carnetix P1260

  4. #4
    Top Ramen lgbr's Avatar
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Spokane, WA, US
    Posts
    973
    i was able to short it, but it still wont work

    I don't know what could be wrong with it.
    Audio Rockford Fosgate: 900 Watt 4-channel amp, 501bd Mono amp
    Computer AMD 2400+ XP, 1 GB DDR RAM, Orbit Micro 250W DC-DC PSU

    Head units are for cheaters!
    sure some girls fake orgasms.....but it's guys like me who fake the whole relationship

  5. #5
    FLAC Pudge's Avatar
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    AZ
    Posts
    1,007
    Quote Originally Posted by lgbr
    I don't know what could be wrong with it.
    I've got a pretty good idea

    Just messing with you man, dude that sucks. It's a good thing your fuse blew, but unfortunately, I doubt it blew before causing some damage to your lilliput.
    My Carputer! (More Car Pics at the end)
    2 Kicker Comp 10"
    Epia M-9000, 256 MB DDR, 120 Gig HD
    Lilliput 7" VGA Touchscreen
    Check it out?!

Similar Threads

  1. WTB: BROKEN Lilliput 619!
    By masch in forum Classified Archive
    Replies: 7
    Last Post: 12-14-2004, 04:58 AM
  2. FS: Broken 7" Lilliput w/TS
    By eatyummypuppies in forum Classified Archive
    Replies: 7
    Last Post: 07-22-2004, 09:08 AM
  3. Lilliput broken connection
    By starkraven in forum LCD/Display
    Replies: 0
    Last Post: 07-17-2004, 02:56 PM
  4. Replies: 1
    Last Post: 04-11-2004, 09:12 AM
  5. Replies: 5
    Last Post: 04-01-2004, 05:37 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •