Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 13

Thread: Lost something important

  1. #1
    Low Bitrate Pogi's Avatar
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    West Palm Beach, Florida, United States
    Posts
    60

    Lost something important

    Well, I bought this DVD/CD/VCD/mp3 player and Screen combo. The screen is a Legacy lm71. I know its not a very good Screen. but After paying the dude, the screen cant be used with out the Video/power/Audio Adapter for the plug.

    Theres only One connector on the screen. It looks like a S-video Input. After searching on the net for a little bit. Im missing that important Cable. I e-mailed Legacy from there websight. I havent gotten anything back. yet. Does anyone know where I might be able to Find this cable????

  2. #2
    Constant Bitrate CHUPACABRA's Avatar
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    G'ville S.C.
    Posts
    220
    Look on nvidia'a website cause thats a standerd plug meaning that another company makes it for them so you can use the dongle plug that comes off the video cards . Sounds stupid huh! But it works!!

  3. #3
    Low Bitrate Pogi's Avatar
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    West Palm Beach, Florida, United States
    Posts
    60
    I was thinking that. BUT its not a s-video plug. Its not like a S-video to RCA convert. Its a Audio/video/12vpower/ground into ONE plug. I doubt nivida has anything close to that.

  4. #4
    Low Bitrate Pogi's Avatar
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    West Palm Beach, Florida, United States
    Posts
    60
    no one ever have this problem???? for anything?

  5. #5
    Banned Motorcity's Avatar
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Detroit, MI
    Posts
    984
    Quote Originally Posted by Pogi
    no one ever have this problem???? for anything?
    is this what you are looking for?
    Attached Images Attached Images    

  6. #6
    Variable Bitrate darkhalo's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Puerto Rico
    Posts
    302
    hahah i think i have that screen. and that cable too, i paid like $200 for it bak in the day.
    Anywho, i have it in a storage, and im out of the country right now. when i get it back i would be happy to map the pins so you can make your own cable but unfortunately i will not be back for a few weeks.
    Carputer: 2.8Ghz P4, 512 RAM, 120gb HDD, WIFI, TV tuner, CDRW/DVDROM, Slot load DVD in front.
    Screen: Lilliput 7" touchscreen (Custom made Carbon Fiber Screen Enclosure)
    S2000 Carputer

  7. #7
    Variable Bitrate darkhalo's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Puerto Rico
    Posts
    302
    Quote Originally Posted by Motorcity
    is this what you are looking for?
    thats the same one i have.

    BTW how much did the screen cost?
    Carputer: 2.8Ghz P4, 512 RAM, 120gb HDD, WIFI, TV tuner, CDRW/DVDROM, Slot load DVD in front.
    Screen: Lilliput 7" touchscreen (Custom made Carbon Fiber Screen Enclosure)
    S2000 Carputer

  8. #8
    Low Bitrate Pogi's Avatar
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    West Palm Beach, Florida, United States
    Posts
    60
    VERY close. This is what it looks like. Its an ebay auction.
    http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...714273275&rd=1

  9. #9
    Banned Motorcity's Avatar
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Detroit, MI
    Posts
    984
    Quote Originally Posted by Pogi
    VERY close. This is what it looks like. Its an ebay auction.
    http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...714273275&rd=1
    call Armen over at Digital World Wide, he would probably be your best bet.
    www.digitalww.com

  10. #10

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. HELP! - Lost my hdd partitions
    By Linus in forum Off Topic
    Replies: 14
    Last Post: 10-23-2005, 12:21 AM
  2. ITPS bypass (Lost instructions)
    By digglerd in forum General Hardware Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 07-09-2004, 08:02 PM
  3. Lost a bunch of mp3's
    By greaper007 in forum General MP3Car Discussion
    Replies: 18
    Last Post: 06-17-2004, 01:17 AM
  4. Lost cable from Opus PS to Motherboard
    By Chronic13 in forum Power Supplies
    Replies: 5
    Last Post: 02-22-2004, 05:10 PM
  5. 93 accord SE: The Lost Cause
    By fluffy2097 in forum Show off your project
    Replies: 20
    Last Post: 10-15-2003, 04:47 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •