Results 1 to 8 of 8

Thread: Xenarc Touchscreen - Installed...

  1. #1
    FLAC ppgt94's Avatar
    Join Date
    May 2001
    Location
    USA
    Posts
    1,352

    Xenarc Touchscreen - Installed...

    Now doesn't work!.

    I know it worked before I took it apart! I plugged the ribbon cable to the controller back when I put it in the case. It recognizes the controller when plugged into USB. I've uninstalled and reinstalled the software & drivers twice!

    Any advice??

  2. #2
    cheap custom title JC-S60's Avatar
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Ghent - Belgium
    Posts
    1,863
    did you plug the ribbon cable in the right connector of the controller? It has 2, and yesterday I nearly put it in the white one instead of the black one...

    Really don't know anything else...

  3. #3
    Jesus Freak antimatter's Avatar
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    California
    Posts
    4,545
    ribon cables are very touchy (atleast in the lilliput) Try to reseat the cable. You may notice that there is room on the left or the right. Try seating the cable more toward one side
    -Jesus- King of Kings Lord of Lords

  4. #4
    cheap custom title JC-S60's Avatar
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Ghent - Belgium
    Posts
    1,863
    hmmm, the xenarc has a plug on the end of the TS ribbon cable, guess that is different with the lilliput...

    But yeah, reseating the plug may help too.

  5. #5
    Jesus Freak antimatter's Avatar
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    California
    Posts
    4,545
    Yea... i figured the inards are different but i just know that those ribbon cables and connectors can be finiky. If you didn't drop it or brake anything physically and you didn't fry it by taking jumper cables from your battery and probing the electronics to see how big of a spark you can get, it should be safe to say that it isn't broken and is probably a loose connection or somthing silly
    -Jesus- King of Kings Lord of Lords

  6. #6
    cheap custom title JC-S60's Avatar
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Ghent - Belgium
    Posts
    1,863
    you didn't put your touchscreen in backwards, did you? that would be something silly indeed! Same thing with the controller, your components are facing down to the LCD controller normally, I think.

  7. #7
    FLAC ppgt94's Avatar
    Join Date
    May 2001
    Location
    USA
    Posts
    1,352
    Quote Originally Posted by JC-S60
    you didn't put your touchscreen in backwards, did you? that would be something silly indeed! Same thing with the controller, your components are facing down to the LCD controller normally, I think.

    Hmmm... That's a good question! I was pretty excited to put it back together I just might have....BRB!

  8. #8
    FLAC ppgt94's Avatar
    Join Date
    May 2001
    Location
    USA
    Posts
    1,352
    It wasn't in backwards, upside down, or inside out. I think it was a software issue. It asks to install drivers every startup

Similar Threads

  1. Xenarc Touchscreen Installed
    By god_of_cpu in forum LCD/Display
    Replies: 6
    Last Post: 01-05-2006, 04:19 PM
  2. Xenarc Touchscreen
    By Pabs in forum LCD/Display
    Replies: 9
    Last Post: 07-17-2004, 06:31 PM
  3. Xenarc Touchscreen Drivers without XF86?
    By millec in forum Input Devices
    Replies: 0
    Last Post: 05-26-2004, 03:00 AM
  4. Xenarc, Lilliput, touchscreen, no touch, fixability, etc
    By xdigitalchaosx in forum LCD/Display
    Replies: 0
    Last Post: 02-17-2004, 12:18 PM
  5. Xenarc 7'' TFT Touchscreen VGA for Europe
    By VooDoo1999 in forum Classified Archive
    Replies: 3
    Last Post: 06-19-2003, 05:47 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •