Results 1 to 8 of 8

Thread: 800 x 600 Xenarc resolution help!

  1. #1
    Newbie
    Join Date
    Jul 2004
    Posts
    37

    800 x 600 Xenarc resolution help!

    I can't seem to get my screen to get the 800 x 600 reso without losing the taskbar. I have installed the drivers that came with my Epia M-10K board and set the bios for 8x6. Anyone else had similar issues and fixes..

    Thanks

  2. #2
    pip
    pip is offline
    Maximum Bitrate pip's Avatar
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Parker, CO
    Posts
    794
    I'm guessing that on the xenarc, just like my lilliput there is an auto-adjust for the screen in the on-screen menu somewhere. That should fix it.
    EPoX mATX SocketA w/onboard Geforce4MX / 512MB PC2700 / AthlonXP 1600
    Lilliput / DVDrom / Opus 150W / WD 3.5" 160GB / SB Audigy NX
    XP home / Road Runner / iGuidance 4.0

  3. #3
    Constant Bitrate
    Join Date
    Mar 2004
    Posts
    192
    try changing you refresh rate to eith 60hz or 70hz or 75hz

  4. #4
    Constant Bitrate
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Savannah, GA
    Posts
    159
    Quote Originally Posted by live2themaxuk
    try changing you refresh rate to eith 60hz or 70hz or 75hz
    Agreed
    Kefka_Killer.owns(you);

  5. #5
    Maximum Bitrate
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    California
    Posts
    599
    I had the same problem Refresh rater fixed it for me.

  6. #6
    FLAC bosstone74's Avatar
    Join Date
    May 2002
    Location
    Japan, Oregon
    Posts
    1,180
    Please Let Us Know If It Works!
    BossTone74

  7. #7
    Newbie
    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    24
    Yep , setting the refresh rate to 75 fixed the problem for me.

  8. #8
    Constant Bitrate
    Join Date
    Mar 2004
    Posts
    192
    Yeah but you will get annoying lines across the screen from time to time. It does this phenomenon on its terms not yours. Its random and ITS ANNOYING. i cannot find a way of fixing it. Seems the xenarc doesnt like 800x600 x60hz or at 75hz. At 85 it spazzes and says go away. You may even see a ghost image if you lucky. ROLL ON 800x480 driver VIA. . . .

Similar Threads

  1. Replies: 10
    Last Post: 11-01-2004, 08:28 AM
  2. Resolution problem with Xenarc 700YV
    By lookinco in forum LCD/Display
    Replies: 6
    Last Post: 09-20-2004, 04:12 PM
  3. Replies: 88
    Last Post: 09-15-2004, 06:38 PM
  4. best 16:9 resolution for xenarc 700tsv?
    By 00CericaRuss in forum LCD/Display
    Replies: 19
    Last Post: 01-19-2004, 02:04 PM
  5. VIA EIPA 800 to output 16:9 resolution
    By rmjjensen in forum LCD/Display
    Replies: 3
    Last Post: 11-18-2003, 05:15 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •