Results 1 to 7 of 7

Thread: usb plug defective?

  1. #1
    Maximum Bitrate Frankino's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Italy
    Posts
    659

    usb plug defective?

    every time I plug the touchscreen usb cable to the pc my system finds SIX new pieces of hardware, and none of them takes the right driver, they remains "unknown devices" and no way to make touchscreen work. I think my unit is defective, I tried to open it and clean each ribbon connection with no luck, any last idea before returning it for RMA? I really don't like the idea

  2. #2
    Low Bitrate got2liv4him's Avatar
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Gonzales, LA
    Posts
    87
    prob not the plug... probably the internal usb stuff in your ts... do you use any other usb stuff that works?
    Kimi ga kawareba, Seikaimo kawaru!

  3. #3
    MySQL Error MatrixPC's Avatar
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Beach City, Socal
    Posts
    4,053
    Did you install the driver first?
    Installed the driver, then plugin the USB TS.
    2004 Matrix XR A7N8X-VM/400 AMD XP-M 2500+, DS-ATX
    89 Supra Turbo P3 600E@750/Abit BE6 II, Alpine M-BUS Car2PC.
    Y2K Accord Dell GX150
    RoadRunner is the best FE PERIOD
    EmoRebellion is a SCAMMER

  4. #4
    MySQL Error jcdillin's Avatar
    Join Date
    May 2003
    Location
    Miami, FL
    Posts
    4,043
    might be a USB 2.0 controller and all that stuff it's finding is the USB controller.
    肚子笑痛了
    S60 Install

  5. #5
    Maximum Bitrate Frankino's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Italy
    Posts
    659
    I use several usb pheriperals with no probs
    I tried on usb 1.x and 2.0, same problem
    I tried on several systems, one time in the exatc istant when I plugged the usb, the computer PSU got fried

  6. #6
    Variable Bitrate BiohazrD's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Katy TX
    Posts
    431
    What TS are you using? If its a Lilliput, add another problem to the list. Also, try the new drivers, I've had problems where Windows thought the INF files were corrupted.
    Quick! To the Popemobile!

  7. #7
    Maximum Bitrate Frankino's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Italy
    Posts
    659
    Yes it's a lilliput but I don't thint it's a software issue, on another machine with usb1.x I haven't been able to make my touch recognizer, I plug the usb connector and nothing happens
    I'm gonna take an RMA for it, I hope it is a 2 years warranty

Similar Threads

  1. Problem with ITPS / hibernation and External USB HD
    By veetid in forum Power Supplies
    Replies: 5
    Last Post: 01-02-2006, 09:35 PM
  2. Will this layout with a remote USB hub work?
    By NoPistonPC in forum General Hardware Discussion
    Replies: 14
    Last Post: 08-21-2005, 04:24 PM
  3. usb male to female stub plug
    By dim-8 in forum General Hardware Discussion
    Replies: 5
    Last Post: 10-03-2004, 06:17 AM
  4. usb power problem: solved!
    By susman in forum General Hardware Discussion
    Replies: 16
    Last Post: 08-31-2004, 02:50 AM
  5. Replies: 4
    Last Post: 04-06-2004, 10:52 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •