Results 1 to 7 of 7

Thread: Lilliput 7" @ 800x480

  1. #1
    Variable Bitrate
    Join Date
    Mar 2004
    Posts
    318

    Lilliput 7" @ 800x480

    I'm using powerstrip to run my Lilliput at 800x480 (native resolution). Everything is fine except the image displays on the top portion of the screen. Across the bottom 1/4 or so its just all black. If i go back to 800x600 it fills the rest of the screen. I'm guessing its something simple i'm missing

    Thanks!
    Asus Pundit Barebones PC
    7" Lilliput LCD
    P4 2.8ghz 512mb 120gb
    Windows XP Pro, VOICES
    Sony Xplode 10in Sub, Rockford 600w amp
    Pioneer 6x9's and 4x6's, Kenwood 4ch amp
    Black Widow Alarm with Pager

  2. #2
    Res Master
    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    113
    Is there an auto-adjust or similar feature you could try?
    BIOSTAR M7NCG400 : AMD-M ATHLON XP 2400+ : VANTEC AIRFLOW : 512 MB 3200 RAM : XENARC 700TSVB : MSI 128MB DDR MX4000 : MONSTER 300 WATT INVERTER

  3. #3
    Variable Bitrate
    Join Date
    Mar 2004
    Posts
    318
    Yeah, i tried the auto adjust as well as turning the lcd off and back on. Unplugging power etc. I haven't tried doing a software reset (via controls) yet, however will try that in the morning. Doubt that will work though.

    any other suggestions?

    thanks
    Asus Pundit Barebones PC
    7" Lilliput LCD
    P4 2.8ghz 512mb 120gb
    Windows XP Pro, VOICES
    Sony Xplode 10in Sub, Rockford 600w amp
    Pioneer 6x9's and 4x6's, Kenwood 4ch amp
    Black Widow Alarm with Pager

  4. #4
    Variable Bitrate
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    The land of polar bears and nekkid blonds
    Posts
    446
    Are you able to get a 800X480 resolution so that even the Lilliput screen think it's running that resolution ? If so, would you mind posting your settings ?

    Now, your problem, I made a software reset on mine before I did the adjustments in Powerstrip and it fills up the whole screen, looks allright too
    although the Lilliput thinks it's running 640X480. (or maybe it was 640X400, I'm re-installing XP right now so I'll have to check later)

    /M

  5. #5
    Variable Bitrate
    Join Date
    Mar 2004
    Posts
    318
    hmmm, i'll try that right now. The software reset did nothing...and i just noticed there is a black strip along the top too. it thinks its running 800x600 right now. I'll go try and repost
    Asus Pundit Barebones PC
    7" Lilliput LCD
    P4 2.8ghz 512mb 120gb
    Windows XP Pro, VOICES
    Sony Xplode 10in Sub, Rockford 600w amp
    Pioneer 6x9's and 4x6's, Kenwood 4ch amp
    Black Widow Alarm with Pager

  6. #6
    Variable Bitrate
    Join Date
    Mar 2004
    Posts
    318
    640x480 fills the screen...but i cannot get 800x480 to. It just puts the display to the top of the screen. What should my refresh settings be? And would that make a difference?

    Thanks
    Asus Pundit Barebones PC
    7" Lilliput LCD
    P4 2.8ghz 512mb 120gb
    Windows XP Pro, VOICES
    Sony Xplode 10in Sub, Rockford 600w amp
    Pioneer 6x9's and 4x6's, Kenwood 4ch amp
    Black Widow Alarm with Pager

  7. #7
    Variable Bitrate
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    The land of polar bears and nekkid blonds
    Posts
    446
    This is what I'm using...

    PowerStrip timing parameters:
    800x480=800,68,80,52,480,47,3,33,34063,278

    Generic timing details for 800x480:
    HFP=68 HSW=80 HBP=52 kHz=34 VFP=47 VSW=3 VBP=33 Hz=61

    Linux modeline parameters:
    "800x480" 34.063 800 868 948 1000 480 527 530 563 -hsync -vsync

Similar Threads

  1. FS: 7" Lilliput w/ TS and CNX-P1260
    By brandon in forum Classified Archive
    Replies: 15
    Last Post: 09-19-2004, 10:39 PM
  2. FS: 7" Lilliput Touchscreen VGA Monitor : Broken
    By jaeger in forum Classified Archive
    Replies: 12
    Last Post: 08-21-2004, 07:46 AM
  3. Replies: 5
    Last Post: 04-01-2004, 04:37 AM
  4. 800x480 on lilliput 7" / linux?
    By hkrebs in forum LCD/Display
    Replies: 1
    Last Post: 03-25-2004, 02:58 AM
  5. In-Dash 7" MOTOR TFT or Lilliput 7" Touch Screen
    By JonX69 in forum LCD/Display
    Replies: 2
    Last Post: 03-06-2004, 01:22 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •