Results 1 to 2 of 2

Thread: Problem with Xenarc TS

  1. #1
    Constant Bitrate bluehcc's Avatar
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Queens, NY
    Posts
    183

    Problem with Xenarc TS

    I just had my Xenarc Touch for about a month and now i am having problem with the screen now. When I plug in the power, it only display red, blue and green color line all over the screen and then it become white and ultra white. It works well before. Has anyone seen this problem before??
    2006 Camry
    Compaq Laptop
    Holux GPS Iguidance 3.0
    7" Xenarc Touch Screen
    Carnetix 1900 Power Supplied, Wireless b/g

  2. #2
    Newbie
    Join Date
    Sep 2003
    Posts
    14
    ONe month later, someone responds...i have this problem right now. Its the ribbon that behind the screen. i broke the brown connecter that fastens the ribbon in, so im looking for a solution to fix it so it stays in.

    any ideas?

Similar Threads

  1. Xenarc 700YV Problem
    By Sivion in forum LCD/Display
    Replies: 0
    Last Post: 12-04-2004, 06:46 PM
  2. Epia M and Xenarc
    By az1324 in forum General Hardware Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 08-20-2003, 11:32 PM
  3. DigitalWWW TM-710VG vs. Xenarc 700YYV
    By sq_geek in forum LCD/Display
    Replies: 12
    Last Post: 08-12-2003, 10:14 PM
  4. FS: Xenarc 700TSV touch UXGA capable
    By cproaudio in forum Classified Archive
    Replies: 16
    Last Post: 01-20-2003, 07:38 AM
  5. Xenarc 7" Touchscreen VGA Group Buy.
    By Skippman in forum LCD/Display
    Replies: 144
    Last Post: 07-27-2002, 11:52 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •