Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 17 of 17

Thread: White Screen of death

  1. #11
    Raw Wave wizardPC's Avatar
    Join Date
    Jun 2000
    Location
    Nashville
    Posts
    2,635
    That cable's connection is more like a PCI card than a power plug, meaning thatit might look like its plugged in right but its not.

    Reseat the cable. I did that when I had the wsod with my lilly and it fixed it.
    Debt as of 1/1/05: $34,354.48
    Debt as of July 4, 2007: $0.00 explanation
    I'M DEBT FREE!!
    I'm now a reasonably successful gunblogger.

  2. #12
    Low Bitrate Mush's Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    UK
    Posts
    77

    which one?

    any one konw which type of ribbon cable you need to rectify the famous white scree problem?? is it the pins facing the oppisite direction or the same direction thanks
    Lilitput 7" touch screen :-( , Epia -M 256ddr, Opus150w,

  3. #13
    Maximum Bitrate sfay93's Avatar
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Omaha, NE
    Posts
    777
    It's the same as the one in your Lilli. You have to look at it and get the right one.
    7" Lilli TS, Soyo K7VME, Semperon 2200, 160GB Maxtor, 512mb PC3200, Deluo GPS, Panasonic Slim DVD/CD RW, Linksys WMP545G , Opus 150w, XMDirect, XP Pro, FP, IG [XXXXXXXXX-] 90%
    ATVMS.com

  4. #14
    Low Bitrate Mush's Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    UK
    Posts
    77
    Quote Originally Posted by sfay93
    It's the same as the one in your Lilli. You have to look at it and get the right one.

    HMMM. i now this sound bizare but i managed to loose it, long story but yes i managed to loose it, any help, its a 7" touch screen with the 10 pin din socket, thanks
    Lilitput 7" touch screen :-( , Epia -M 256ddr, Opus150w,

  5. #15
    Maximum Bitrate digitalww's Avatar
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    ILLINOIS
    Posts
    883
    You have the same side pins cable.

    Armen

    Quote Originally Posted by Mush
    HMMM. i now this sound bizare but i managed to loose it, long story but yes i managed to loose it, any help, its a 7" touch screen with the 10 pin din socket, thanks

  6. #16
    Low Bitrate Mush's Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    UK
    Posts
    77
    Quote Originally Posted by digitalww
    You have the same side pins cable.

    Armen
    thanks
    Lilitput 7" touch screen :-( , Epia -M 256ddr, Opus150w,

  7. #17
    Newbie
    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    55
    I dont think you would of had that trouble if you left the screen intact, from what I've been seeing, the moment you take the screen apart, it'll never be the same again. SO my suggestion is to do what i did, fiberglass around it, check mine out.

    Sorry for the big pics, o and BTW i think your screen is way too low to be seen nicely, your neck will definately be hurting after watching 1/2 a movie. And it does get preety dangerous if u try to point to the screen while driving. Just a thought. Good luck buddy!






Page 2 of 2 FirstFirst 12

Similar Threads

  1. Anyone care to help me with a mystery screen?
    By Rover_Eli in forum LCD/Display
    Replies: 34
    Last Post: 03-27-2007, 08:34 PM
  2. Problem with Lilliput and white screen
    By 99C5Vert in forum LCD/Display
    Replies: 1
    Last Post: 12-16-2004, 12:08 PM
  3. prob (white screen) with datalux m1023 and sharp lcd
    By Question in forum LCD/Display
    Replies: 7
    Last Post: 07-11-2003, 07:32 PM
  4. Replies: 13
    Last Post: 07-02-2002, 11:54 AM
  5. NEC Versa M/75 Laptop TFT screen w/touch
    By Macgyver777 in forum LCD/Display
    Replies: 23
    Last Post: 03-24-2002, 03:14 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •