Results 1 to 7 of 7

Thread: Lilliput screen problems when booting / in windows

  1. #1
    R@b
    R@b is offline
    Newbie
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Netherlands
    Posts
    28

    Lilliput screen problems when booting / in windows

    When I boot up my pc (EPIA M10000, using video onboard, Winxp pro sp2) I don't see the bios or the loading bar from Windows.

    Once I am up in Windows the screen shows itself but after a while the screen flickers a bit and sometimes it loses the screen totally.

    Anyone has a solution or has heard of this problem?

    (If I am not clear I can post images)

  2. #2
    Variable Bitrate
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Surrey, BC, Canada
    Posts
    246
    I have the same problem but it's intermittant. I think it's because the lilliput can't keep up with the changing resolutions/refresh rates. Try turning the screen on just after the computer starts booting, it should show the post screen/etc... but then when it changes over to the windows logo or goes into windows there may be a delay in the display showing up (it may even be long enough that you might not see the windows logo at all).

  3. #3
    R@b
    R@b is offline
    Newbie
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Netherlands
    Posts
    28
    I do that almost everytime.. Isn't there a work around or solution?

  4. #4
    Banned xdjxklusivex's Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Diamond Bar, CA (909,951)
    Posts
    2,742
    mine does that too wen i turn the screen on and turn on the pc after it displays my compaq logo the lilliput says OUT OF RANGE and i have to turn it on and off for it to show the xp start up screen so now i just turn the screen on after about 25 secconds i really want a faster startup tho

  5. #5
    R@b
    R@b is offline
    Newbie
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Netherlands
    Posts
    28
    When I am using the screen after a while it's giving lines and turns black with weird screen errors... ;x

    My screen is just new and I am very carefull with it what do others users do? is Powerstrip the solver?

  6. #6
    Banned xdjxklusivex's Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Diamond Bar, CA (909,951)
    Posts
    2,742
    mine flickerd on the text i just messed with the refresh rate

  7. #7
    R@b
    R@b is offline
    Newbie
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Netherlands
    Posts
    28
    Whats the best refreshrate so that i don't need to turn it on and off everytime it loses it's view?

    And how can I see the bios screen again?

Similar Threads

  1. Replies: 37
    Last Post: 03-19-2010, 02:08 PM
  2. any feedback info. on Dynamix 7" VGA Touch Screen TFT ???
    By xtreamvette in forum LCD/Display
    Replies: 29
    Last Post: 04-22-2007, 04:19 PM
  3. TUSI-M CMedia Windows XP sound problems.
    By LESLIEx317537 in forum General Hardware Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 07-19-2005, 02:45 PM
  4. Lilliput 7in touchscreen problems
    By Rocker298 in forum LCD/Display
    Replies: 1
    Last Post: 12-19-2004, 05:48 PM
  5. In-Dash 7" MOTOR TFT or Lilliput 7" Touch Screen
    By JonX69 in forum LCD/Display
    Replies: 2
    Last Post: 03-06-2004, 02:22 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •