Page 7 of 15 FirstFirst 123456789101112131415 LastLast
Results 61 to 70 of 149

Thread: Auto Power On 619 Lilliput - Programing Guide

  1. #61
    Newbie mega's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Ireland
    Posts
    30
    thank you Anointed!!

    I can confirm that the codes work with my old 7" lilliput (grey version) with a 10pin vga connector.

    model# 619GL - 70NP/C/T
    Attached Images Attached Images  
    Lilliput 7" TS / VIA EPIA M10000 / 512 MB DDR RAM / 40 GB 5400rmp 2.5" HDD / Samsung Slimline DVD-ROM / M1-ATX 90w PSU / Kenwood KDC-W5031 / Tranquil T3 Case / GPS Mouse
    INSTALL COMPLETE :)

    http://megatr0n.blogspot.com/

  2. #62
    Variable Bitrate
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Belgium - Oostmalle
    Posts
    240
    Mega, can you post the exact steps and times on pressing buttons etc ? Hope it helps some ppl out, but I think it's desperate for those who can't get it working.

    Thanks a lot.
    Car : Hyundai Tucson
    Carpc :
    Lilliput 7" touchscreen indash 90% done
    PSU : M2-ATX
    Epia M10K /512DDR/80GB Maxtor
    Software : Windows XP Pro 100% done
    RR with DigitalFX skin
    In car : 80% done

  3. #63
    Newbie mega's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Ireland
    Posts
    30
    Sure no problem.

    I booted up my desktop and switched on my lilliput
    Waited for windows to load up
    Pressed in the following code using the remote 588998 (waited about 1 second between each keypress)
    As you can see in my above posted picture - the factory setting screen comes up
    Then I entered the following code 0970110
    Pressed 5 on the remote to save the settings (you can press any button to save, i think)

    Hope that helps!
    Lilliput 7" TS / VIA EPIA M10000 / 512 MB DDR RAM / 40 GB 5400rmp 2.5" HDD / Samsung Slimline DVD-ROM / M1-ATX 90w PSU / Kenwood KDC-W5031 / Tranquil T3 Case / GPS Mouse
    INSTALL COMPLETE :)

    http://megatr0n.blogspot.com/

  4. #64
    Variable Bitrate
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Belgium - Oostmalle
    Posts
    240
    Quote Originally Posted by mega
    Sure no problem.

    I booted up my desktop and switched on my lilliput
    Waited for windows to load up
    Pressed in the following code using the remote 588998 (waited about 1 second between each keypress)
    As you can see in my above posted picture - the factory setting screen comes up
    Then I entered the following code 0970110
    Pressed 5 on the remote to save the settings (you can press any button to save, i think)

    Hope that helps!
    Thanks Mega, but doesn't help me either. Def. giving upnow. Going to do the Coyote-mod.
    Car : Hyundai Tucson
    Carpc :
    Lilliput 7" touchscreen indash 90% done
    PSU : M2-ATX
    Epia M10K /512DDR/80GB Maxtor
    Software : Windows XP Pro 100% done
    RR with DigitalFX skin
    In car : 80% done

  5. #65
    mox
    mox is offline
    Constant Bitrate mox's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    The Netherlands
    Posts
    183
    Quote Originally Posted by gyro
    Going to do the Coyote-mod.
    Nothing wrong with that
    I am still using it myself, despite a working factory setup menu.
    CarPC status: HW all done, SW needs tweaked.
    Hardware: VIA MII-12K, 512MB, 60GB 2.5", CW-8123 DVD-CDRW, 7" Lilli ts, Opus 90W, BU-353 GPS, 802.11b PCI, USB bluetooth dongle, AverMedia AverTV Cardbus Plus, Morex Cubid 3677
    Software: RR, MM/FD

  6. #66
    Maximum Bitrate Frankino's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Italy
    Posts
    659
    I've got an 8" lilliput, anyone with this screen did the coyote mod?
    Peugeot 206 1.4 HDi

    Intel Mini-ITX Mainboard
    Celeron 1.2ghz
    256mb DDR-2 533
    80gig 3.5" SATA HDD
    Sb Live 5.1 w/ KXProject Drivers
    M2-ATX
    8" Lilliput TS LCD

    100% installed and working :D

  7. #67
    Low Bitrate Speg's Avatar
    Join Date
    Mar 2004
    Posts
    66


    This is the monitor I have, and I can't get no factory setup to come up I'm losing hope
    Attached Images Attached Images  

  8. #68
    Variable Bitrate
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Belgium - Oostmalle
    Posts
    240
    I'd go for the Coyote mod if I were you. If you're not good in soldering yourself, ask someone who is to do the job. I modded mine and it works like a charm.
    Car : Hyundai Tucson
    Carpc :
    Lilliput 7" touchscreen indash 90% done
    PSU : M2-ATX
    Epia M10K /512DDR/80GB Maxtor
    Software : Windows XP Pro 100% done
    RR with DigitalFX skin
    In car : 80% done

  9. #69
    Variable Bitrate
    Join Date
    May 2003
    Posts
    317
    Damn! It doesnt work for me no matter what i try! I feel so ripped off.

    I would do the Coyote mod, but my soldering iron's tip is too big and the pins on the LCD are too tiny. And i dont have time....college sucks, work sucks, women suck (litterally)

  10. #70
    Maximum Bitrate Frankino's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Italy
    Posts
    659
    Peugeot 206 1.4 HDi

    Intel Mini-ITX Mainboard
    Celeron 1.2ghz
    256mb DDR-2 533
    80gig 3.5" SATA HDD
    Sb Live 5.1 w/ KXProject Drivers
    M2-ATX
    8" Lilliput TS LCD

    100% installed and working :D

Similar Threads

  1. A different way to Auto Power On your lilliput
    By intense in forum LCD/Display
    Replies: 32
    Last Post: 05-05-2005, 11:49 AM
  2. HELP! lilliput wont power up
    By fenderbender in forum LCD/Display
    Replies: 2
    Last Post: 03-02-2005, 04:35 AM
  3. DC-DC Car Power for Mac Mini
    By MikeH in forum MacCar
    Replies: 53
    Last Post: 02-19-2005, 01:13 PM
  4. Power for the lilliput
    By zmann in forum LCD/Display
    Replies: 2
    Last Post: 12-04-2004, 01:57 PM
  5. ATX auto power on
    By jumpoint in forum General Hardware Discussion
    Replies: 5
    Last Post: 01-25-2000, 03:56 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •