Page 8 of 15 FirstFirst 123456789101112131415 LastLast
Results 71 to 80 of 149

Thread: Auto Power On 619 Lilliput - Programing Guide

  1. #71
    Constant Bitrate snmnetwork's Avatar
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Atlanta, Ga
    Posts
    167
    I have the same old one pictured above and the factory settings came up. Everythangs workin Mang!
    Status: [|||||||||-] 90% finished
    My 2000 Chevy Monte Carlo SS Install

  2. #72
    Newbie
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    15
    I have a 619GL-70NP/C/T and from what I see I only have 6 spaces to input the code but everyone here is inputing more than that. I did enter 1270110 and I'm assuming the "0" at the end is to save my settings. Now when I turn off my computer is the power led suppose to be green or red? Because it stays green. If I finish entering the code and go to factory menu the power led becomes red and green together. I tried powering off again with that led on and it does the same. Is the autopower suppose to be instant once I power down the computer? Oh and for those of you who don't get it working try to turn on your lcd and unplug the power and replug it and reenter the code. It works for me to enter the code. But thats it.

  3. #73
    Constant Bitrate soundoff's Avatar
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    AUSTRALIA
    Posts
    192
    Just entered the codes on my lillliput. worked exactly as descrbed in the instructions.

    629GL-70NP/C/T bought this week

  4. #74
    Newbie
    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    34
    Quote Originally Posted by mega
    Sure no problem.

    I booted up my desktop and switched on my lilliput
    Waited for windows to load up
    Pressed in the following code using the remote 588998 (waited about 1 second between each keypress)
    As you can see in my above posted picture - the factory setting screen comes up
    Then I entered the following code 0970110
    Pressed 5 on the remote to save the settings (you can press any button to save, i think)

    Hope that helps!
    I have an older Lilliput with the grey bezel and the above instructions worked perfectly !! And sorry, I don't have the exact model #. If I wasn't going to take my system apart to do the solder mod, I'm not going to take it apart to get the model # ;-)

  5. #75
    Constant Bitrate vairu's Avatar
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Florida
    Posts
    187
    This information is awesome, can't wait till my lili comes in in 3 days!

  6. #76
    Poe
    Poe is offline
    Low Bitrate
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    62
    the code worked for me... but now when it powers up... it goes directly to VIDEO1 and not VGA mode. how do i change it so it starts up in VGA mode?

  7. #77
    Variable Bitrate looneeii's Avatar
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Gatineau, QC, Canada
    Posts
    231
    Funny, I did the auto-programming mod on my 8" and it works to have auto-on for the VGA input but now the remote doesn't work and all blue lights for the buttons stay on. Anyone else have this issue?
    99 Grand Prix Grand Tigress
    HW
    Liliput 8in TS
    845GVD MITX w/ 2.4 Mobile P4M (478 MB)
    60GB 2.5" HDD
    MS MN-710 WifiG
    BT Deluo lite GPS
    IrDa PS/2 Keyboard
    SW:
    Win XP SP2
    RR
    IGuidance 4.0
    Zots day skin
    Proscan 4.0
    (100% Complete!)

  8. #78
    Variable Bitrate looneeii's Avatar
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Gatineau, QC, Canada
    Posts
    231
    bump
    99 Grand Prix Grand Tigress
    HW
    Liliput 8in TS
    845GVD MITX w/ 2.4 Mobile P4M (478 MB)
    60GB 2.5" HDD
    MS MN-710 WifiG
    BT Deluo lite GPS
    IrDa PS/2 Keyboard
    SW:
    Win XP SP2
    RR
    IGuidance 4.0
    Zots day skin
    Proscan 4.0
    (100% Complete!)

  9. #79
    Maximum Bitrate
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    NYC
    Posts
    505
    Nope, I was thinking of switching to an 8in. lemme know if you resolve this.

  10. #80
    Newbie
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Quitman, AR
    Posts
    14

    Lilliput TV

    Ok, I was trying to key in the auto-on code, and i accidentally got a number off, now my lilliput no longer has vga mode. My only choices are video 1, video 2, and tv mode. WTF is tv mode? When I hit menu in tv mode, I get the option to program channels and such. I really need my vga mode back!

Similar Threads

  1. A different way to Auto Power On your lilliput
    By intense in forum LCD/Display
    Replies: 32
    Last Post: 05-05-2005, 10:49 AM
  2. HELP! lilliput wont power up
    By fenderbender in forum LCD/Display
    Replies: 2
    Last Post: 03-02-2005, 03:35 AM
  3. DC-DC Car Power for Mac Mini
    By MikeH in forum MacCar
    Replies: 53
    Last Post: 02-19-2005, 12:13 PM
  4. Power for the lilliput
    By zmann in forum LCD/Display
    Replies: 2
    Last Post: 12-04-2004, 12:57 PM
  5. ATX auto power on
    By jumpoint in forum General Hardware Discussion
    Replies: 5
    Last Post: 01-25-2000, 02:56 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •