Results 1 to 4 of 4

Thread: Lilliput (sometimes) fails to display on resume from hibernation

  1. #1
    Constant Bitrate captain_jim1's Avatar
    Join Date
    Nov 2002
    Location
    New Jersey
    Posts
    192

    Lilliput (sometimes) fails to display on resume from hibernation

    Like the title says, sometimes when I resume from Hibernation the image on the screen isn't displayed ... I have to power off then power back on. Usually there is a few white lines at the very top of the screen, but nothing else. Sometimes (not usually) the screen displays everything perfectly when I resume from Hibernation. I have a feeling it's a software thing .. any ideas?
    -Brad
    83 mp320i
    99 mp323i
    _________

    7" Lilliput w/Touch, 150 W Opus, 2.4ghz P4 533fsb, 512 DDR 333mhz, GPS, WiFi Inet, 40g Maxtor 7200rpm, Laptop DVD/CD-RW w/USB2.0 Bridge, WinXP Pro.

  2. #2
    Constant Bitrate captain_jim1's Avatar
    Join Date
    Nov 2002
    Location
    New Jersey
    Posts
    192
    bump
    -Brad
    83 mp320i
    99 mp323i
    _________

    7" Lilliput w/Touch, 150 W Opus, 2.4ghz P4 533fsb, 512 DDR 333mhz, GPS, WiFi Inet, 40g Maxtor 7200rpm, Laptop DVD/CD-RW w/USB2.0 Bridge, WinXP Pro.

  3. #3
    Maximum Bitrate dodgetimes2's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    MI
    Posts
    678
    Many Lilliputs (including mine) have a problem when resolution changes are made quickly. When you're coming out of hibernation or a cold boot the BIOS and Windows startup screens usually run rather low res. (like 640x480), then once your Windows video driver is loaded the res. changes rather quickly to whatever your desktop res. is set to. When I have this problem I usually have to turn the Lilliput off and back on. One work around would be to delay powering up the Lillput until the Windows video driver is loaded.
    1.6GHz HP e-PC, 768MB RAM, 120GB WD HDD, Slim DVD-ROM, Onboard sound & video, 7" Lilliput, USB GPS Mouse, Audiovox FM Modulator, Vector 400 Watt Power Inverter, Windows XP Pro SP2, iGuidance 2, 15" Samsung LCD for the rear *Carputer not installed*

  4. #4
    MySQL Error jcdillin's Avatar
    Join Date
    May 2003
    Location
    Miami, FL
    Posts
    4,043
    Yes, to get around this problem I just built the circuit outlined in this post. It kept me from getting the over range and jurrasic park logo problems.

    Schematics/Pin Outs/Diagrams
    肚子笑痛了
    S60 Install

Similar Threads

  1. Any way to relocate my display card??
    By SlimJimmy in forum General Hardware Discussion
    Replies: 13
    Last Post: 03-22-2004, 09:14 PM
  2. WIERD Display on Lilliput...HELP!
    By Norrin302 in forum LCD/Display
    Replies: 11
    Last Post: 03-09-2004, 08:48 PM
  3. Small Lilliput display problem
    By Da_Teach in forum LCD/Display
    Replies: 17
    Last Post: 03-01-2004, 06:23 PM
  4. Choosing a Character display...
    By Kryten in forum LCD/Display
    Replies: 3
    Last Post: 10-16-2003, 10:43 PM
  5. M9000 display size on resume from hibernate
    By GingerPrince in forum Software & Software Development
    Replies: 2
    Last Post: 05-03-2003, 09:30 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •