Page 9 of 14 FirstFirst 1234567891011121314 LastLast
Results 81 to 90 of 131

Thread: Lilliput Programming Guide, More Reset Codes

  1. #81
    Newbie
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    9
    tmproff you rule, this was bothering me... the remote wouldnt respond once in the menu..

    Anyone with a screen that goes to language selection or another menu when entering 588998 you need to nav with the buttons on the screen..

    thanks again tmproff, you saved my life..

  2. #82
    Variable Bitrate
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    249
    Quote Originally Posted by Cris View Post
    Does the auto switching from VGA to AV inputs work too?
    Has anyone done this yet. I am thinking of getting a rear-view camera and would like the lilliput 629 to auto-switch

  3. #83
    Newbie
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    41
    wait I'm confused. I have the power hooked up to my accessory line in the car so if i shut the car off it cuts the power. You guys say that cutting the power resets the monitor. So is there a way for me to have it so that when the car is turned on (power is turned on to the monitor) that the monitor automatically turns on and displays my computer?

  4. #84
    Low Bitrate
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Bridgeport, CT.
    Posts
    93
    Quote Originally Posted by garto View Post
    wait I'm confused. I have the power hooked up to my accessory line in the car so if i shut the car off it cuts the power. You guys say that cutting the power resets the monitor. So is there a way for me to have it so that when the car is turned on (power is turned on to the monitor) that the monitor automatically turns on and displays my computer?
    it does? hmm mine doesnt reset the monitor settings at all. I thought there was a setting in the monitor to retain the setting or something. I didnt have a problem at all with either of my lilliputs I had so not sure. My car ccuts out the power as well and when i start the car back up, the settings that I had remain in there still.
    Car: Nissan Maxima 1997 5-SPD
    Current carputer status: 92%
    my carputer worklog: click here

  5. #85
    Constant Bitrate tom_rosenback's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Finland
    Posts
    170
    Does anyone know if this coding works on http://www.carlights.de/pd1134753798.htm?categoryId=0 7" TFT Touchscreen Monitor CM13 too?

  6. #86
    Newbie colindunscombe's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    High Wycombe
    Posts
    44
    I am so ****ed off. I have spent the last 3 hours trying every which way to make this work on my 629GL-70NP/C/T.
    No matter what method I used, and i've used every one on this and rtthe related thread, I get absolutely no sign of Factory Mode/Settings,nothing.
    Anyone tried anything recently that might help????
    Colin

  7. #87
    VENDOR - Centrafuse smeesseman's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Detroit, MI
    Posts
    392
    Quote Originally Posted by colindunscombe View Post
    I am so ****ed off. I have spent the last 3 hours trying every which way to make this work on my 629GL-70NP/C/T.
    No matter what method I used, and i've used every one on this and rtthe related thread, I get absolutely no sign of Factory Mode/Settings,nothing.
    Anyone tried anything recently that might help????
    Colin
    Second that. I bought a 629 about 9 months back and it works fine. But I just received a new one, and I cannot get into the factory settings and cannot set the auto power on feature. Very annoying that they would change this.

    Please help !

  8. #88
    VENDOR - Centrafuse smeesseman's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Detroit, MI
    Posts
    392
    Figured it out. As I saw elsewhere in other posts, I had to remove the battery from the remote and the power completely from the LCD. Then power both back up, and here is the mistake I was making, you have to turn the power on using the screen button (not from the remote!) before you type in the "588998". Works like a charm now. Also, I had to press the buttons fairly normal speed. I saw in other posts that you had to enter them slowly, but this didnt work for me.
    Hope that tidbit helps, I saw in no other posts about having to turn the power on from the screen button...

  9. #89
    FLAC PURDooM's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Anoka County, MN
    Posts
    1,020
    Does anyone know if there is a way to disable the "No input signal detected" message on EBY-701?
    Current projects: iGmod reloaded (Latest release) (put on hiatus indefinatly)

    Unlimited Internet and gps tracking for $6 a month with boost mobile!

    Carputer 2: www.lmaocar.com

  10. #90
    Newbie
    Join Date
    May 2007
    Posts
    7
    Quote Originally Posted by NiSlo View Post
    Second that. Just did it on my 701 that arrived today. I had no problems doing it.
    1. Entered 588998. OSD came up with --- - - -
    2. Entered 097 0 2 0 (English, Chinese and Japanese as languages, English as default, Auto Power-On, sound in VGA, without tv input)
    3. Once all numbers were entered, I pressed 5 (any button works) to close the OSD (on screen display)
    4. Tested it by cutting the power, reconnecting it and voila! Turns on automatically when the power is connected...

    Sweet!
    I have a EBY701 but this tweak is not working for me.

    i entered 588998 and i get a ****ty menu instead of "-------"



    am i spose to see this? this menu reacts to nothing. i proceed to keying in the codes 1270200 (i dont want to enable speaker)

    as its no surprise, it dosnt work, so i tried 1270210 , no banana either.

    problem is i cant see a damn thing im keying in.. so i couldnt know if i hit the button or not... help help!!

Similar Threads

  1. Auto Power On 619 Lilliput - Programing Guide
    By Anointed in forum LCD/Display
    Replies: 148
    Last Post: 10-23-2010, 06:26 AM
  2. Replies: 118
    Last Post: 10-22-2010, 04:05 PM
  3. Lilliput problem - Gain settings seem to reset
    By Cheater2k in forum LCD/Display
    Replies: 12
    Last Post: 09-29-2004, 06:26 PM
  4. Lilliput touchscreen problems -- Need Help
    By BrUTaL in forum LCD/Display
    Replies: 1
    Last Post: 08-20-2004, 09:41 PM
  5. Replies: 5
    Last Post: 04-01-2004, 05:37 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •