Results 1 to 9 of 9

Thread: nvidia setting for 800x480 on tview?

  1. #1
    Variable Bitrate fuctup's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Minneapolis
    Posts
    269

    nvidia setting for 800x480 on tview?

    i did some searching and reading, after a while i figured out i can set my resolution to whatever using the nvidia display drivers, i set it to 800x480 and messed with the refresh rates, but couldnt get it to look right on my tview 7" touchscreen. can anyone tell me the settings to use?

    i have a tview 7" vga, a low-pro gforce mx4000 PCI, and i was planing on using my onboard via unichrome graphics but i dont think it will be easy with the odd res. so i'm just gona use the nvidia card.

  2. #2
    Variable Bitrate fuctup's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Minneapolis
    Posts
    269
    also does anyone know if 800x480 is possible on onboard via unichrome s3 graphics?

  3. #3
    Newbie
    Join Date
    Jun 2005
    Posts
    5
    Quote Originally Posted by fuctup
    also does anyone know if 800x480 is possible on onboard via unichrome s3 graphics?
    Maybe a question for the support of VIA...

  4. #4
    Neither darque nor pervert DarquePervert's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Elsewhere
    Posts
    13,950
    Quote Originally Posted by fuctup
    also does anyone know if 800x480 is possible on onboard via unichrome s3 graphics?
    There are several threads relating to this....
    Hav you tried using POwerstrip?
    Have you looked in the FAQ yet?
    How about the Wiki?



    Under normal circumstances, a signature would go here.

  5. #5
    Variable Bitrate fuctup's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Minneapolis
    Posts
    269
    i've heard powerstrip mentioned, but im not totally sure what its about, is it like the nvidia display settings where you can adjust the timing and whatnot? cause thats what i was asking in this thread originally, what settings to use at 800x480 so it looks right.



    (this is on my home pc but i can use this card in my car)

  6. #6
    Rub One Out Motoko's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Hertfordshire, England, Earth, Solar System
    Posts
    919
    set refesh to 60hz, im runing 800x480 on my nvidia
    CarPC status: iPod, 3,456,217 songs so **** you

  7. #7
    Variable Bitrate fuctup's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Minneapolis
    Posts
    269
    i tried 60/70/72/75 and stuff looked all jagged...

  8. #8
    Maximum Bitrate srcstc's Avatar
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    New Jersey
    Posts
    572
    Quote Originally Posted by fuctup
    i tried 60/70/72/75 and stuff looked all jagged...

    Ditto. Bump for an answer.

  9. #9
    Raw Wave tbird2340's Avatar
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Poland, OH
    Posts
    2,000
    Also need help with this.. I have nvidia graphics on board and my xenarc will not even display 800x480 @ 60hz. Help!
    Current Vehicle: 2007 Dodge Nitro

    Second Vehicle: Sold it :( 2005 Dodge Ram 1500 Quad Cab

    First Vehicle: 2003 Ford Ranger

Similar Threads

  1. Setting 1
    By ysutarko in forum FP Bug Reports
    Replies: 2
    Last Post: 04-01-2005, 04:07 PM
  2. Setting MODE 1
    By vicky_obee in forum FrodoPlayer
    Replies: 3
    Last Post: 03-10-2005, 02:40 PM
  3. uSDC20D Low Temperature Setting
    By zootjeff in forum Power Supplies
    Replies: 0
    Last Post: 02-12-2005, 03:50 PM
  4. Nvidia Geforce 4 MX Wattage
    By ayclens in forum Power Supplies
    Replies: 2
    Last Post: 01-04-2005, 08:47 PM
  5. TRADE OR WTB: ati for nvidia card
    By hijinks21 in forum Classified Archive
    Replies: 0
    Last Post: 03-15-2004, 09:59 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •