Results 1 to 4 of 4

Thread: win lcd problem

  1. #1
    Newbie
    Join Date
    Oct 2001
    Posts
    43

    Post win lcd problem

    i got my lcd all wired up, everything seems to work right in the lcd testing programs and such, but when i run winlcd all it displays is "Title:" right in the middle, and thats it. Anybody know whats wrong?-dave
    theMP3RUNNER
    car|'93 4runner 3.0l v6, aiwa cdc-x317 head unit with aux-in
    carputer|pentium 133mhz, 40mb ram, 7.24gb hard drive, system blower pci/isa fan, 800w peak ac inverter, 40x4 backlit lcd

  2. #2
    Maximum Bitrate
    Join Date
    Mar 2001
    Location
    Perth, Australia
    Posts
    539

    Post

    thers some time delay in the ini file try setting is hgiher (the one that says raise if ya get garbage) i had to tweak mine abit,

  3. #3
    Newbie
    Join Date
    Oct 2001
    Posts
    43

    Post

    still doesnt work..hmm
    theMP3RUNNER
    car|'93 4runner 3.0l v6, aiwa cdc-x317 head unit with aux-in
    carputer|pentium 133mhz, 40mb ram, 7.24gb hard drive, system blower pci/isa fan, 800w peak ac inverter, 40x4 backlit lcd

  4. #4
    Maximum Bitrate
    Join Date
    Mar 2001
    Location
    Perth, Australia
    Posts
    539

    Post

    well i, upped mine to around 5000-6000

    when u run the lcd testing programs does it work on all 4 lines ? with lcdprint?

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •