Results 1 to 5 of 5

Thread: Xenarc TS going crazy!

  1. #1
    Maximum Bitrate
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    664

    Xenarc TS going crazy!

    I don't get it - this just started happening. Sometimes when I start my system up, my touchscreen calibration gets way off wack. It's weird - it will put the cursor about 2" directly below the point I am actually touching. Then, I will turn the system on and off and that will usually fix it. Sometimes it boots up fine and is fine for a while, then starts doing it again. Calibration doesn't make a difference, as it is sporadic and not a continuous error. Has anyone come across this problem before? It really has me stumped, and it's REALLY annoying. I basically lose control of the computer when I can't click anything on the screen correctly!

    Thanks,
    Dan

  2. #2
    Para Laura thanatos106's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Miami Beach,FL U.S.A
    Posts
    3,497
    I got something similar when I got the Snes emulator load..... (because the resolution is diferent so the Ts have to deal with the APP and windows)


    Ckeck in the tast manager if there is any program that is causing this

    Just my .2 cents

    Thanatos
    RexBruMet Skin for FrodoPlayer

    Nissan Aux-in MOD


    Quote Originally Posted by bgoodman
    We're an international forum, post in whatever langauge you like.

  3. #3
    Constant Bitrate
    Join Date
    Mar 2005
    Posts
    112
    anyone find a solution for this?

  4. #4
    Maximum Bitrate
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    664
    I just took the screen apart and cleaned it all out, then made sure it was all tight when I put it back in - I think the TS was getting pinched or something. I also reformatted and replaced most of my computer system since then, so I can't say definitively what fixed it.

    Hope this helps..

    Dan

  5. #5
    Constant Bitrate
    Join Date
    Mar 2005
    Posts
    112
    cool thanks, prob screen is dirty

Similar Threads

  1. xenarc first impressions, tried lilliput before
    By emdzey01 in forum LCD/Display
    Replies: 7
    Last Post: 06-09-2005, 07:26 PM
  2. Xenarc issue with ATI AIW 9600Pro
    By lookinco in forum LCD/Display
    Replies: 1
    Last Post: 09-23-2004, 10:47 PM
  3. Replies: 88
    Last Post: 09-15-2004, 06:38 PM
  4. FS: Xenarc 700TSV touch UXGA capable
    By cproaudio in forum Classified Archive
    Replies: 16
    Last Post: 01-20-2003, 07:38 AM
  5. Xenarc Meta FAQ
    By Skippman in forum LCD/Display
    Replies: 0
    Last Post: 08-23-2002, 04:11 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •