Page 34 of 38 FirstFirst ... 242526272829303132333435363738 LastLast
Results 331 to 340 of 375

Thread: SP-716,DWW-700M,MTS12000 and etc

  1. #331
    Constant Bitrate AWDNUT's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Canada
    Posts
    117
    If a stereo doesn't save the time it's cause the low amp constant 12v lead is hooked up to a switched 12v lead. Make sure that constant wire is always getting power.

    The unit only remembers screen position if you adjust the postion. But it also tends to reset and forget the position often. It might be an issue with my battery getting drained over time, I still have the OEM battery.

  2. #332
    Newbie
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    3
    Hy there again. No everything is working fine.
    But the TFT is not remembering the Screen Position. Anybody here who knows how to Store the Position. I Tried everything but its not working.

  3. #333
    Constant Bitrate AWDNUT's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Canada
    Posts
    117
    I'll try it tommorow but I'm pretty sure if you start the car, open the screen, adjust the position so it's right up n down, then hit the screen open/close button, wait for it to close, and finally hit the open/close button and the screen should not go past the maximum you set.

    That should always work, but if you kill power to the screen it sometimes forgets the max open position.

    If that doesn't work then it's probably a faulty unit or a different version of the hardware?

  4. #334
    Newbie
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    11

    TSP-716 from LettuceTrade on ebay problems

    I got mine about 3 or 4 weeks ago, hooked it all up and was working great. About 2 weeks after having it the screen would have a red tint when it first turned on. This wasnt a big deal since it cleared up in a few second and worked fine. How ever, a few days after that, the display just randomly turned off, so i turned off the power and turned it back on, but soon after it came back on it just turned back off. It did this for a day or 2. The wierd thing was, it was just the display that turned off, not the power, the front was still lite. Now when ever i turn it on, on any display input, it just flickers red really bad for a few second then turns off. Has anyone else had any problems like this?

    Ive tried to contact LettuceTrade for about 2 weeks now, they havent answered. I figured since i didnt open it up and its only been a few weeks, they wouldnt have a problem exchanging it.


    Any info anyone can give me will sure help.

    Thanks
    Ryan

  5. #335
    Newbie
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    8

    Exclamation

    I sent my SP-716 back for repair to ai-electronics.com
    Post office have confirmed delivery on the 20th Sept and guess what?
    ai-electronics are now not answering e-mails or contactable via web/phone fax :-((

    Anyone been able to get hold of them?

  6. #336
    Variable Bitrate BIzFlawless's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Texas
    Posts
    231
    Quote Originally Posted by blueyzfr1 View Post
    I sent my SP-716 back for repair to ai-electronics.com
    Post office have confirmed delivery on the 20th Sept and guess what?
    ai-electronics are now not answering e-mails or contactable via web/phone fax :-((

    Anyone been able to get hold of them?
    I had a little itty bitty nick on my screen when i first received it a while back, and contacted them right away prompt emails, they said they would replace it but i had just decided to stick it out....but man that sucks....maybe they will reply by the end of this week, **** they could even be sending u an email right now, its the after noon there in hong kong now...so maybe?...let us kno what happens ...

  7. #337
    Newbie
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    1
    I am sure this has been asked a few time through this thread, but I jsut cant read this whole thing. So my question is what type of antenna do i need for this TV tuner. I cant seem to find one that works with this unit. Thanks in advance and I will post up pics when my carputer is done.

  8. #338
    Constant Bitrate AWDNUT's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Canada
    Posts
    117
    Regardless of what you order, even if the tuner is NTSC, the antenna adapter will be PAL. You need a PAL to NTSC antenna adapter. "The Source" (formerly Radio Shack) will have these for under $10. I have heard that the reception sucks, possibly because the tuners are not NTSC.

  9. #339
    Low Bitrate mrborrie's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Netherlands
    Posts
    69
    Quote Originally Posted by blueyzfr1 View Post
    I sent my SP-716 back for repair to ai-electronics.com
    Post office have confirmed delivery on the 20th Sept and guess what?
    ai-electronics are now not answering e-mails or contactable via web/phone fax :-((

    Anyone been able to get hold of them?
    HEY! I have the same problem, i send them my 8inch touchscreen for replacement. i had email contact with
    "Ricky Manager, Wholesale and Oversea Dept"

    and i am being ignored too! while they still have ny old display.
    Now i just saw that the website is gone.. i guess we got screwed damit. anyone know how we can get our stuff back?

  10. #340
    Low Bitrate mrborrie's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Netherlands
    Posts
    69
    Bump? Nobody has any information to get our display back?,
    i might just start a fresh topic on this..

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •