Results 1 to 6 of 6

Thread: Lilliput driver issues

  1. #1
    Newbie
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    6

    Lilliput driver issues

    I just received my 7 inch lilliput and it doesn't work correctly. let me explain. When i plug in the monitor in it turns on fine but the touch screen does not work and i can hear the sound of the usb dongle connecting and disconnecting continously when like this. If i turn off the signal to the monitor than touch screen will work ( i know this becuase i can see it on a cloned monitor moving around) I have searched the forums with people with the same issues some people say they have found solutions but i don't see them anywhere. I have used the latest driver 4.3 and even older drivers. Please help a noob like myself out.. thanx

  2. #2
    Constant Bitrate
    Join Date
    May 2007
    Location
    Bothell, WA
    Posts
    155
    sorry to bump an old thread..but yea..im having some of the same issues with my screen. are there any solutions? whats the problem? i have mine connected to a usb hub..is that the problem? because thats what i seem to be reading i think

  3. #3
    Newbie
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    6

    Lilliput = crap

    I have posted to these forum many times for a solution and i have never found one I think i have seriously tried over 30 different things for over two years and nothing really worked more than 20 mins. I even changed my display several times the first 90 days as i was persistant to get it to work. The only thing I have never tried, is to re-solder the USB connection on the touch screen itself. Most people will help you get through the easy stuff but they have never helped me to get it to work. If you want the ways have tried i could tell as for they have worked for others in the pass, but not everyone.

  4. #4
    Constant Bitrate
    Join Date
    May 2007
    Location
    Bothell, WA
    Posts
    155
    yea sure..that would be good. i hope its something easy for me. because i dont really want to buy another screen

  5. #5
    Fusion Brain Creator 2k1Toaster's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Colorado, but Canadian!
    Posts
    10,052
    It definately sounds like a lack of USB power. What else do you have powered off of it? Also make sure the touchscreen is plugged into the root USB port. That means physically plugged in to the motherboard, not into a 1-4 hub or something.
    Fusion Brain Version 6 Released!
    1.9in x 2.9in -- 47mm x 73mm
    30 Digital Outputs -- Directly drive a relay
    15 Analogue Inputs -- Read sensors like temperature, light, distance, acceleration, and more
    Buy now in the MP3Car.com Store

  6. #6
    Constant Bitrate
    Join Date
    May 2007
    Location
    Bothell, WA
    Posts
    155
    yea..i actually just plugged in the power adapter for the usb hub, and it worked perfectly. so now i guess what i need to do is buy a psu 3rd power supply for the +5V..thanks!

Similar Threads

  1. Having Lilliput Disconnect Issues?
    By Willow in forum LCD/Display
    Replies: 9
    Last Post: 05-13-2005, 08:40 AM
  2. Replies: 5
    Last Post: 04-29-2005, 03:47 AM
  3. lilliput driver messing up video output
    By johnn4711 in forum LCD/Display
    Replies: 0
    Last Post: 04-22-2005, 04:25 PM
  4. Resolution Issues with new Lilliput
    By eTard in forum LCD/Display
    Replies: 5
    Last Post: 04-04-2004, 03:19 AM
  5. Lilliput quality issues
    By fearthepenguin in forum LCD/Display
    Replies: 11
    Last Post: 03-05-2004, 11:52 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •