Results 1 to 2 of 2

Thread: Lilliput Touchscreen dying after 10 mins

  1. #1
    Newbie
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    3

    Lilliput Touchscreen dying after 10 mins

    I have just installed my very 1st Carputer and when the screen works it's running very well. I have the 7" lilliput screen moulded into the dash and it runs fine for the first 10 minutes or so after I start the car. However after that the screen itself works fine but the touchscreen stops responding. I don't think it's heat as it happens whether I have the heaters on or not.
    Any ideas are massively appreciated as it's the only thing preventing the install from being 100% working.
    Having to use a mouse whilst driving is virtually impossible!

    Heed.

  2. #2
    Newbie
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    3
    Found this thread which looks like it might help. Any other ideas appreciated though.

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: 01-25-2005, 12:55 AM
  2. For Sale: Touchscreen from Lilliput 8" XGA display
    By Little-Acorn in forum Classified Archive
    Replies: 2
    Last Post: 12-30-2004, 11:19 PM
  3. Replies: 1
    Last Post: 12-21-2004, 09:25 PM
  4. 7" Lilliput for sale NO TOUCHSCREEN
    By CDesigns in forum Classified Archive
    Replies: 11
    Last Post: 05-24-2004, 10:47 PM
  5. How I fixed my lilliput touchscreen problems
    By gubon13 in forum Input Devices
    Replies: 9
    Last Post: 05-22-2004, 07:21 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •