Results 1 to 7 of 7

Thread: Help my lilliput "egg" isnt working!

  1. #1
    Variable Bitrate FyreDaug's Avatar
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Saskatoon, SK
    Posts
    352

    Help my lilliput "egg" isnt working!

    The fuse is fine and the voltage checks fine coming in, through teh fuse and from the "in +" and the "out -" is 12V, but checking the 2 outs gives less than 2volts, and same at the output end (plug into lilli), the ac adapter works fine so the monitor still works. Im thinking about hooking it up to the m2atx psu, and skip the egg entirely. Probably through that fuse in there aswell, thing is I dont have that much wire handy and the damn screen wont turn on. What the hell could cause it to stop working?

  2. #2
    Variable Bitrate FyreDaug's Avatar
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Saskatoon, SK
    Posts
    352
    2 days old too 809GL

  3. #3
    Calm
    Down
    Or
    Get
    A
    2
    Week
    Vacation
    -Love
    The
    Forum
    Policeman
    Wiredwrx's Avatar
    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    3,605
    Quote Originally Posted by FyreDaug View Post
    2 days old too 809GL
    Could be lots of things.

    Can you run it off of an ATX PS instead?

    Michael
    ...I love the French language...especially to curse with...Nom de Dieu de putain de bordel de merde de saloperies de connards d'enculés de ta mère. You see, it's like wiping your *** with silk, I love it.

  4. #4
    Variable Bitrate FyreDaug's Avatar
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Saskatoon, SK
    Posts
    352
    Yeah thats what I ended up doing, works fine, looks good and doesnt dim when I crank

  5. #5
    Variable Bitrate FyreDaug's Avatar
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Saskatoon, SK
    Posts
    352
    Yeah I just wanted to bump this to let people know this is a worthwhile mod, working egg or not

  6. #6
    Mo' Programming Mo' Problems
    Auto Apps:loading...
    Sonicxtacy02's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Woodbridge, VA
    Posts
    8,166
    Blog Entries
    52
    actually if you plan to hook it up to a psu the egg should not be left on. This will cause ur screen to dim because the egg does too good a job at voltage protection.
    mp3Car.com Senior Tech Blogger (Want a product reviewed? Contact me.)
    Find my plugins on the MP3Car App Store!
    Follow Me on Twitter or Facebook
    Live mp3Car Facebook Chat

  7. #7
    Variable Bitrate FyreDaug's Avatar
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Saskatoon, SK
    Posts
    352
    Well yeah it wasnt working so its chopped out, what I meant was if you have a working egg or not, modifying it to the PSU is a worthwhile mod

Similar Threads

  1. 7" lilliput in dash motorised Working or Not?
    By regal in forum LCD/Display
    Replies: 46
    Last Post: 08-20-2005, 11:59 AM
  2. Replies: 6
    Last Post: 12-21-2004, 02:47 PM
  3. FS: Parting out Lilliput
    By 047025n in forum Classified Archive
    Replies: 17
    Last Post: 06-26-2004, 07:52 PM
  4. Lilliput Touchscreen not working
    By jjc319 in forum LCD/Display
    Replies: 5
    Last Post: 02-01-2004, 04:37 PM
  5. Touchscreen not working for my new Lilliput!
    By robutek in forum LCD/Display
    Replies: 9
    Last Post: 01-27-2004, 06:30 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •