Results 1 to 2 of 2

Thread: Tried everything for 619GL-70NP auto on with no luck

  1. #1
    Low Bitrate
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    In a house
    Posts
    96

    Tried everything for 619GL-70NP auto on with no luck

    I know this has been covered extensively, but I have tried EVERY single post that I can find to get this to work and have had zero luck.

    I purchased what I am told is a 619GL-70NP pre-mounted in the WRX adapter from the mp3car store. I have no housing or anything, so all I can see is the controller board, but the sales dept said that it comes with a 619 and the remote, cable, etc, all look like the various pictures in the forum posts. I have tried the 588998 code in every way, shape, and form. I'm trying to avoid the hardware method if possible. I have verified that the remote buttons are working. Is it possible that this is a newer model (just received it a couple of weeks ago) that has changed the auto on procedure? I have noticed from other people's images that of the controller board that mine looks a little different. It has an IC on it that is surface mounted at a 45 degree angle, so that is why I was wondering if this is a newer model or something. Anyone have any ideas? Thanks!

    Ryan

  2. #2
    Low Bitrate
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    In a house
    Posts
    96

    Finally got it!

    Ok, here is what I had to do after trying every way that I could think of... I gave one last combo a try and this was it:

    1) Unplug power on screen / take battery out of remote
    2) Plug screen back in
    3) Power screen on BY BUTTON ON MONTIOR - NOT REMOTE - this was the step that I didn't ever try before
    4) Put battery back in remote and push 588998 while blue lights are still on (pretty much as SOON as you see a VGA picture on the screen)
    5) Poof, the number entry screen appears. I used 1270210 to make it auto power on.

    The important thing I learned was that this has to be done FIRST THING after the monitor has been powered on with the button on the front of the montior. I don't know if the removal of the battery is really necessary. I read about that in another post, and it worked when I did it. After punching in about a thousand combos, I'm just happy it worked and didn't feel like double checking to see if any of the steps were unnessasary

    Ryan

Similar Threads

  1. Auto Power On 619 Lilliput - Programing Guide
    By Anointed in forum LCD/Display
    Replies: 148
    Last Post: 10-23-2010, 05:26 AM
  2. Auto Disconnect From Cell Phone Without Delay......Is This Possible?
    By jmciver in forum Wireless Communications
    Replies: 0
    Last Post: 12-16-2006, 12:56 PM
  3. GPS auto re-routing issues
    By twantrd in forum StreetDeck
    Replies: 10
    Last Post: 07-07-2006, 11:39 PM
  4. Auto DJ function proposal.
    By kid320 in forum Media Engine
    Replies: 6
    Last Post: 07-26-2004, 05:35 PM
  5. Auto DJ function proposal... opinions?
    By kid320 in forum Software & Software Development
    Replies: 1
    Last Post: 07-26-2004, 10:07 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •