Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 17 of 17

Thread: http://nghost-project.com not working?

  1. #11
    Newbie
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    37
    Thanks Tidder. I mistook Kev000 message on 4/29 to mean he would be back sometime in May. Therefore I waited till June to retry the repo Will just have to try later.

  2. #12
    And then I was mod. Tidder's Avatar
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    New Mexico, USA
    Posts
    4,211
    That's what I would have figured too, but I was talking to him this morning, and he said something about it's bedtime... which I think means he's still half-way around the world.
    Tidder

    Try RevFE
    The best resurrected frontend I've ever used, period.

  3. #13
    Newbie
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    1
    ...any idea if/when this will be available again?

  4. #14
    licensed to kill - FKA kev000
    Auto Apps:loading...
    tripzero's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    16.40618, 120.61106
    Posts
    2,560
    It's working today!

    it's no longer nghost-project.com. instead linuxice.openice.org.
    Former author of LinuxICE, nghost, nobdy.
    Current author of Automotive Message Broker (AMB).
    Works on Tizen IVI. Does not represent anyone or anything but himself.

  5. #15
    Newbie FunkyStickman's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    South Louisiana
    Posts
    45
    I'm trying to hit it, but still getting nothing...

  6. #16
    licensed to kill - FKA kev000
    Auto Apps:loading...
    tripzero's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    16.40618, 120.61106
    Posts
    2,560
    It should be up now.
    Former author of LinuxICE, nghost, nobdy.
    Current author of Automotive Message Broker (AMB).
    Works on Tizen IVI. Does not represent anyone or anything but himself.

  7. #17
    Newbie FunkyStickman's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    South Louisiana
    Posts
    45
    Quote Originally Posted by kev000 View Post
    It should be up now.
    Thanks, Kev!

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Similar Threads

  1. Infill G4 stopped working
    By haiminger in forum Centrafuse
    Replies: 12
    Last Post: 11-11-2007, 02:54 PM
  2. No USB Devices Working Out of the Blue
    By tbird2340 in forum General MP3Car Discussion
    Replies: 6
    Last Post: 10-17-2007, 11:21 AM
  3. -DisableWindowHooks not working - 1.1.0.0
    By Indy in forum StreetDeck Bug Reports
    Replies: 3
    Last Post: 07-31-2007, 08:40 AM
  4. SPV M700 / HTC P3600 not working with Phonecontrol
    By Tracert in forum PhoneControl
    Replies: 0
    Last Post: 07-13-2007, 10:16 PM
  5. Anyone currently working with 18f2550
    By lez in forum General Hardware Discussion
    Replies: 17
    Last Post: 11-03-2006, 07:44 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •