Page 2 of 7 FirstFirst 1234567 LastLast
Results 11 to 20 of 66

Thread: LinuxICE Testing

  1. #11
    Maximum Bitrate Crinos's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Kristiansand, Norway
    Posts
    489
    I got the same when I booted in virtual console, but not when I booted from CD...

  2. #12
    licensed to kill - FKA kev000
    Auto Apps:loading...
    tripzero's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    16.40618, 120.61106
    Posts
    2,560
    Latest image now has X installed. You should be able to startx and do absolutely nothing after that :P.
    Former author of LinuxICE, nghost, nobdy.
    Current author of Automotive Message Broker (AMB).
    Works on Tizen IVI. Does not represent anyone or anything but himself.

  3. #13
    Newbie
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    UT/ID
    Posts
    1
    Hey Kev000 I had the idea of setting up the alpha iso as torrents. Are you hosting all of them from home? I was getting 80kb/s and thought as a torrent we'd all get the releases faster since we'd be helping out with our bandwidth and that would help progress quicker if there are issues.

    Kyle

  4. #14
    licensed to kill - FKA kev000
    Auto Apps:loading...
    tripzero's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    16.40618, 120.61106
    Posts
    2,560
    Quote Originally Posted by LifeForce4 View Post
    Hey Kev000 I had the idea of setting up the alpha iso as torrents. Are you hosting all of them from home? I was getting 80kb/s and thought as a torrent we'd all get the releases faster since we'd be helping out with our bandwidth and that would help progress quicker if there are issues.

    Kyle
    It may not be worth creating torrents for in the pre-alpha stage. But once we get Alpha1 - Beta and the final, it makes a lot of sense.

    The server is being graciously provided by Tidder at the moment. We plan on making it also a torrent seeder when the need arises. I'm planning on doing the same when I get home from vacation and get my server up.
    Former author of LinuxICE, nghost, nobdy.
    Current author of Automotive Message Broker (AMB).
    Works on Tizen IVI. Does not represent anyone or anything but himself.

  5. #15
    licensed to kill - FKA kev000
    Auto Apps:loading...
    tripzero's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    16.40618, 120.61106
    Posts
    2,560

    packages

    I've started building packages that will be built into linuxice2. These are found at http://linuxice.openice.org/packages. Note that some of these are mainly for testing and may not be stable or completely full-featured.

    Hopefully we'll be able to build a repo from these packages.

    The latest image has a tuxonice kernel, X, and matchbox. X nor matchbox autostarts yet. We are going to need ndm for that...
    Former author of LinuxICE, nghost, nobdy.
    Current author of Automotive Message Broker (AMB).
    Works on Tizen IVI. Does not represent anyone or anything but himself.

  6. #16
    Newbie
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    22
    i tried startx but it tells me i need "xinit" ... i installed it using apt and the blank screen with the cursor appeared after a startx.

  7. #17
    licensed to kill - FKA kev000
    Auto Apps:loading...
    tripzero's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    16.40618, 120.61106
    Posts
    2,560
    Quote Originally Posted by skeal View Post
    i tried startx but it tells me i need "xinit" ... i installed it using apt and the blank screen with the cursor appeared after a startx.
    noted. I'll make sure xinit is installed for the next run.

    UPDATE: I ran a new image with xinit and X should now autostart with tty1.
    Former author of LinuxICE, nghost, nobdy.
    Current author of Automotive Message Broker (AMB).
    Works on Tizen IVI. Does not represent anyone or anything but himself.

  8. #18
    Newbie
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    22
    not working in virtualbox



    i guess the ; before then is too much, isn't it?

  9. #19
    Constant Bitrate
    Join Date
    May 2008
    Posts
    223
    Quote Originally Posted by skeal View Post
    not working in virtualbox

    i guess the ; before then is too much, isn't it?
    I'm thinking it could be the missing space after "if".

  10. #20
    licensed to kill - FKA kev000
    Auto Apps:loading...
    tripzero's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    16.40618, 120.61106
    Posts
    2,560
    Quote Originally Posted by Sicarius View Post
    I'm thinking it could be the missing space after "if".
    fixed this issue in the latest build (i think).
    Former author of LinuxICE, nghost, nobdy.
    Current author of Automotive Message Broker (AMB).
    Works on Tizen IVI. Does not represent anyone or anything but himself.

Page 2 of 7 FirstFirst 1234567 LastLast

Similar Threads

  1. Windows 7 CarPC, Reviewing, testing and breaking!
    By monzablue16v in forum Software & Software Development
    Replies: 16
    Last Post: 05-12-2009, 04:19 AM
  2. radio/hdradio/obdII testing in nghost
    By tripzero in forum Linux
    Replies: 28
    Last Post: 03-20-2009, 05:46 PM
  3. Simulating GPS data for testing
    By god_of_cpu in forum StreetDeck F.A.Q.
    Replies: 0
    Last Post: 08-08-2006, 01:16 PM
  4. Problem testing VIA EPIA w/standard atx power supply
    By khufumen in forum Power Supplies
    Replies: 4
    Last Post: 11-15-2003, 02:22 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •