Results 1 to 3 of 3

Thread: Apps not showing up

  1. #1
    Newbie
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    South Texas
    Posts
    14

    Apps not showing up

    After somehow boinking my initial install, I decided to start from scratch.

    I removed the pc, brought it inside, hooked it up to my desktop's PS and DVD drive & monitor. I then reinstalled from the DVD. Everything went smoothly. I transferred quite a bit of music to my ~/Music directory.

    Today, I reinstalled the computer in the car. Hooked up my touchscreen etc, and a few things aren't working.
    1. Touch screen isn't registering any input
    2. nscan apparently isn't running as none of my music has showed up
    3. Nothing shows up in the Apps menu.


    I dont even know where to begin. Of course, I could always re-install again, but I'd like to avoid that if at all possible.
    2009 Chrysler 300 - Worklog
    Intel BOXD945GCLF2D Intel Atom processor 330 Intel 945GC Mini ITX
    2 gigs of RAM
    250 gig laptop drive
    M2-ATX
    VoomPC-2 Enclosure
    Lilliput 629GL-70NP

  2. #2
    licensed to kill - FKA kev000
    Auto Apps:loading...
    tripzero's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    16.40618, 120.61106
    Posts
    2,560
    try deleting ~/.nghost/NGhost and restarting the PC. I've seen more than once some database corruption that requires you to blow away the db and have nscan recreate it.
    Former author of LinuxICE, nghost, nobdy.
    Current author of Automotive Message Broker (AMB).
    Works on Tizen IVI. Does not represent anyone or anything but himself.

  3. #3
    Newbie
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    South Texas
    Posts
    14
    TripZero,
    You are the man. Where's the donate button?
    2009 Chrysler 300 - Worklog
    Intel BOXD945GCLF2D Intel Atom processor 330 Intel 945GC Mini ITX
    2 gigs of RAM
    250 gig laptop drive
    M2-ATX
    VoomPC-2 Enclosure
    Lilliput 629GL-70NP

Similar Threads

  1. External apps in Freeway Ultra
    By MadDash in forum Freeway
    Replies: 0
    Last Post: 04-16-2007, 08:47 AM
  2. External Apps & DUN connection question
    By DarquePervert in forum StreetDeck
    Replies: 1
    Last Post: 05-27-2006, 11:54 AM
  3. Apps not showing under "APPS" button.
    By tbird2340 in forum Road Runner
    Replies: 11
    Last Post: 02-15-2006, 06:23 PM
  4. RR doesnt unload apps on close
    By Mad Ad in forum Road Runner
    Replies: 1
    Last Post: 07-15-2005, 06:03 PM
  5. External Apps
    By netsuo in forum NeoCar Media Center
    Replies: 7
    Last Post: 12-20-2004, 02:38 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •