Results 1 to 3 of 3

Thread: M2-ATX original / clone powerconsumption in OFF-mode

  1. #1
    Constant Bitrate tom_rosenback's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Finland
    Posts
    170

    M2-ATX original / clone powerconsumption in OFF-mode

    Hi,

    I have got a M2-ATX clone PSU in my car but I feel that it consumes too much power when it is in off mode. That is with only BAT+ and GND connected it consumes 170mA. Can somebody verify this with their own M2 PSU, doesnīt matter if it is a clone or original I just want to get a reference value.

    thx!

  2. #2
    Constant Bitrate
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    India
    Posts
    213
    Thats around 2 watts of power unnecessarily wasted on a continous basis!!!
    I'd be curious to know the findings.

  3. #3
    Constant Bitrate tom_rosenback's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Finland
    Posts
    170
    Quote Originally Posted by DigitalVampire View Post
    Thats around 2 watts of power unnecessarily wasted on a continous basis!!!
    I'd be curious to know the findings.
    Yep, thatīs the problem, it drains my battery in a few days...

Similar Threads

  1. Quest for 800x480
    By ptk in forum LCD/Display
    Replies: 451
    Last Post: 01-04-2010, 11:42 AM
  2. Yup, i just fried something on the m2 atx
    By figfry in forum Power Supplies
    Replies: 13
    Last Post: 01-12-2009, 10:10 PM
  3. WTB 7" LCD, VoomPC2 and M2 ATX
    By caenis in forum Classifieds
    Replies: 2
    Last Post: 11-15-2008, 11:18 AM
  4. Creative Audigy2 PCMCIA and advanced mode on M2 12000?
    By Rilot in forum General Hardware Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 06-30-2006, 08:26 AM
  5. m1 atx is killing my battery on taxi mode
    By cass944 in forum Power Supplies
    Replies: 4
    Last Post: 11-23-2005, 10:54 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •