Results 1 to 3 of 3

Thread: m2-atx startup issue

  1. #1
    Newbie
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    orlando
    Posts
    9

    m2-atx startup issue

    Im running a m2-atx with a d945gclf2 board. The CPU would start up a second before shutting off when i have the J8 pin connected to the on/off switch. Im almost positive i have all the connections correct because it starts perfectly with the reset button and shuts off a minute after i turn off the car. I searched for an answer and the closest possible issue is the power supply but i bought it used a long time ago so returning it is an issue. I also tried connecting the ignition wire to the battery and results were the same. Any help?

  2. #2
    Newbie
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    orlando
    Posts
    9
    I tried entering bios but even then couldnt.

  3. #3
    Low Bitrate
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Connecticut
    Posts
    67

Similar Threads

  1. Yup, i just fried something on the m2 atx
    By figfry in forum Power Supplies
    Replies: 13
    Last Post: 01-12-2009, 10:10 PM
  2. WTB 7" LCD, VoomPC2 and M2 ATX
    By caenis in forum Classifieds
    Replies: 2
    Last Post: 11-15-2008, 11:18 AM
  3. Did I break my M2 ATX?
    By CelicaGTS in forum Power Supplies
    Replies: 8
    Last Post: 04-29-2007, 05:36 PM
  4. New M2 issue
    By knightmare007 in forum Power Supplies
    Replies: 6
    Last Post: 04-22-2007, 04:14 AM
  5. Powerin the LCD with the M2 atx
    By luckyno in forum LCD/Display
    Replies: 2
    Last Post: 01-20-2006, 02:14 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •