Results 1 to 3 of 3

Thread: M2 not start

  1. #1
    Variable Bitrate
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    234

    M2 not start

    I buy m2 atx from seller ( from mini-box.com )

    Now my m2 is damage Its not power on its quite

    I replace U4 LM2642 then Its not good and no power on

    I check PIC16F819 mcu work good

    I think problem its about from Q11 and D5

    I am not shure . I dont know about number of Q11 and D5

    Can u tell me for partnumber of Q11 and D5 ( left is Q11 right is D5 )


    Please suggest me for ploblem

    Thankyou
    Attached Images Attached Images   

  2. #2
    Newbie
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    4
    PIC16F819 pin no 3 RA4 (0 = Enable power supply output)
    connect to Q11 (smd code R34) and Q11 connect ot LM2642 pin no 10,11,12

    ON/SS2 (Pin 10): Channel 2 enable pin. See the description
    for Pin 9, ON/SS1. May be connected to ON/SS1 for simultaneous
    startup or for parallel operation.
    FB2 (Pin 11): Feedback input for channel 2. Connect to
    VOUT through a voltage divider to set the Channel 2 output
    voltage.
    COMP2 (Pin 12): Compensation pin for Channel 2. This is
    the output of the internal transconductance amplifier. The
    compensation network should be connected between this
    pin and the signal ground SGND (Pin 8).

    PIC16F819 pin I suspect Q11 problem but can't find part number and not sure Q11 is transistor or fet
    Please wait other member for help you..


  3. #3
    Newbie
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    1

    M2 not start

    I m new
    i think R34 is 2SC4227 and L2 is HSMP3862 search for 2SC4227 pdf and HSMP3862 pdf on google end you will see what is

Similar Threads

  1. Ways to start a Car-PC
    By Sabbath in forum General Hardware Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 10-01-2007, 01:02 PM
  2. New M2 issue
    By knightmare007 in forum Power Supplies
    Replies: 6
    Last Post: 04-22-2007, 03:14 AM
  3. How do Mapmonkey autostart on RR start
    By xpluis in forum Road Runner
    Replies: 5
    Last Post: 04-08-2007, 12:52 AM
  4. Failed Hiding of Start Bar, Minimize Errors
    By DaRacerz in forum RR Bug Tracker
    Replies: 4
    Last Post: 11-04-2005, 04:36 PM
  5. RR doesn't start Phoco on initial load..
    By DutchBurner in forum Road Runner
    Replies: 16
    Last Post: 11-04-2005, 01:17 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •