Results 1 to 2 of 2

Thread: Supply works only in P0 mode, Faulty pic?

  1. #1
    Newbie
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    2

    Supply works only in P0 mode, Faulty pic?

    Having problems with M2_ATX, it wont work in any other mode than P0 (Standard PSU mode), if i use any other it seems like 5VSB turns on for half second and thats it.
    Could this be caused by faulty pic? Can not find any source code to try another pic, if anyone could share firmware source code i could try it.
    It has been working without problems for about 2 years.

  2. #2
    Newbie
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    2
    Successfully cloned pic but problem stays, anyone has schematics to share or any idea what will cause this problem?

Similar Threads

  1. Anyone with a LGA1156 board that works flawlessly with sleep mode?
    By antimatter in forum General Hardware Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 07-17-2011, 08:47 PM
  2. laptop with faulty power supply
    By midnite in forum Laptops, Netbooks, Tablets, UMPCs, etc.
    Replies: 0
    Last Post: 07-21-2008, 02:37 PM
  3. EQ works only in music mode.
    By coucouillu in forum Centrafuse
    Replies: 3
    Last Post: 02-20-2007, 09:30 PM
  4. Power supply Faulty
    By dytech in forum General Hardware Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 05-12-2006, 02:30 AM
  5. switch mode power supply design help
    By mp3z24 in forum Power Supplies
    Replies: 1
    Last Post: 01-23-2004, 11:12 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •