Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 16

Thread: M4-ATX Software? Does it work?

  1. #1
    Constant Bitrate knownchild's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    IOWA
    Posts
    135

    M4-ATX Software? Does it work?

    I have my carputer completely hooked up and my PSU is recognized by windows, but when i run the M4 software it displays NO information.

    Has anyone else experienced this?
    Never accept STOCK equipment.

  2. #2
    Constant Bitrate MindDrive's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Shorewood IL
    Posts
    176
    havnt even unwrapped mine from almost 2 years ago.... but im definately going to pay attention to this thread!

  3. #3
    Confusion Master
    Auto Apps:loading...
    Enforcer's Avatar
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    If you go down to the woods today, You're sure of
    Posts
    14,836
    I haven't got mine connected at the moment, but when I did, it did work.

    Make sure you have the latest firmware.

  4. #4
    FLAC Mickz's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Australia
    Posts
    1,133
    Working perfectly under XP, Vista and Carpc running Win7 64bit.
    Palm sized ainol MiniPC, 8" Transreflective PRO, Win10, Reverse camera, Dual 10HZ GPS RX's for Speed Display & Sat Nav, FM-DAB & Phone Modules, iDrive interface. T-Screen HVAC control, custom microcontrollers, microcode and FE.

  5. #5
    Constant Bitrate knownchild's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    IOWA
    Posts
    135

    Hmm

    How do you update the firmware?
    Never accept STOCK equipment.

  6. #6

  7. #7
    Low Bitrate
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    94
    Should I be worried about this? I purchased mine 3/07/11?

  8. #8
    FLAC
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    Memphis - TN
    Posts
    1,272
    Mine works, just connect the USB header cable correctly and use the software.
    2011 Nissan Frontier SL
    AMD X3 2.2 | M4-ATX | 16Gb SSD | 2GB DDR3-1333 | MSI GF615M-P33 MB
    OBDPROS USB | BU-303 GPS l LILLIPUT TS | Car2PC adapter | XM Direct | USB Dual band N with custom mag-mount antenna.

  9. #9
    Newbie
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Brisbane, Australia
    Posts
    3
    I have the usb cable connected and am getting the voltage and temp information from the m4 so the connection is good.

    I have been trying to update the Thump setting from 3000ms to 45000ms. I click send and nothing happens. I believe its supposed to show some message that its worked?

    When I next fire up the car the amp comes on after 3 secs. But when I run the M4 software again it says the setting is 45000ms.

    I am using the thump pin that is inside the plug with the usb and mb on/off pins. Should I use the other header (J8)?

    The software says I am running firmware 2.1

    Anyone know whats going on?

  10. #10
    Newbie
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    7
    I've got the same questions. Have they updated the firmware on the new versions? I would like to get one of these, but don't want to have problems running my amp and ignition signals like others have complained about.

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. How does mac in car work? (software)
    By jellymonster in forum MacCar
    Replies: 18
    Last Post: 10-25-2009, 03:45 PM
  2. Replies: 28
    Last Post: 07-22-2009, 04:23 PM
  3. Questions on software/frontend (will this work?)
    By Paracelsus in forum Software & Software Development
    Replies: 0
    Last Post: 05-10-2008, 05:25 PM
  4. Best GPS software that will work embedded?
    By WiCKeD 5.9L in forum Media Engine
    Replies: 6
    Last Post: 11-15-2007, 12:47 AM
  5. Looking for a better software to work with OBDPro
    By It's A Honda in forum Engine Management, OBD-II, Engine Diagnostics, etc.
    Replies: 9
    Last Post: 11-20-2006, 07:40 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •