Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11

Thread: Front Row won't work

  1. #1
    Variable Bitrate super-fly's Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    NJ
    Posts
    256

    Front Row won't work

    I just got my mini today. It came with 10.4.3 loaded so i ran the updater. It updated to 10.4.5. I followed the instructions here:

    http://"http://www.macminicenter.com...ow_101:How-To"

    I install it but the when I get to the part after you run the installer it says you must log out. I click the button, it logs out, but won't log back in. It just sits at a blue screen. I restarted a couple of times and it only get's as far as the blue scree;it won't let me log in.

    So I rebooted in safe mode and restarted the computer. I was then able to log back in, but then I tried to install Front Row again and it just starts the cycle over.

  2. #2
    Constant Bitrate onepuff's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    184
    what instructions did you follow? the link didn't show up in your post

  3. #3
    Constant Bitrate
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    124

    Works

    This is what you want and it does work on 10.4.4, 10.4.5

    http://www.andrewescobar.com/archive...1/30/frontrow/

    HTH

  4. #4
    Variable Bitrate super-fly's Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    NJ
    Posts
    256
    I tried that one too...like 3 times. Same result. Do you think it has anything to do with the fact that I have 10.4.5 and not 10.4.4?

  5. #5
    Low Bitrate cpjolicoeur's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Boston, MA
    Posts
    83
    i'm using front row on 10.4.5 with no problems. i'll try to look into it when i get some time.
    STATUS: Planning / In Progress / Completed
    COMPLETE: [*********] 100%
    CAR: '02 Mitsubishi Lancer OZ Rally
    SYSTEM: EPIA M10000
    GPS: HaiCOMM 303e GPS, Routis 2004
    DISPLAY: 7" Xenarc 700TSV
    POWER: OPUS PW-70a + ITPS Combo
    MISC: DVD, WLAN

  6. #6
    Constant Bitrate
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    London, UK
    Posts
    182
    Quote Originally Posted by super-fly
    Do you think it has anything to do with the fact that I have 10.4.5 and not 10.4.4?
    Well, that reminds me one thing: I installed FrontRow on my 10.4.4 following
    http://www.andrewescobar.com/archive...1/30/frontrow/ instruction. It was woking fine but I didn't actually use FrontRow a lot after that . Then, somepoint, I upgraded to 10.0.5 and that was fine too (writing from that PB right now). Oneday, suddenly I remember the FrontRow, I installed once but I found there is no sign of FrontRow any more. After installing the FronRow, I saw the new group for FrontRow under Preferences>Keyboard & Mouse>Keyboard Shortcuts and now that's gone too.
    Maybe due to 10.4.5 upgrade??

  7. #7
    Constant Bitrate onepuff's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    184
    did u follow the instructions exactly. also make sure to use the updated front row enabler and go in the exact order. u might want to try and trash all the stuff you originally installed and start from the beginning. i had problems when i updated my os and had to reinstall everything in front row

  8. #8
    Variable Bitrate super-fly's Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    NJ
    Posts
    256
    Fixed it...used 10.4.4

  9. #9
    Constant Bitrate onepuff's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    184
    you can probably update to 10.4.5 then. i just updated and haven't had any problems

  10. #10
    Variable Bitrate super-fly's Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    NJ
    Posts
    256
    Yeah...I just updated too and it still works. Weird.

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. Stealthy surfing at work?
    By e_z_street in forum Off Topic
    Replies: 15
    Last Post: 10-07-2009, 03:30 AM
  2. Front Row, How would you control it?
    By hookid in forum Newbie
    Replies: 2
    Last Post: 01-01-2006, 05:40 PM
  3. Replies: 22
    Last Post: 01-05-2005, 01:47 PM
  4. Frodo: Work Harder, Work Faster..
    By hevnsnt in forum FrodoPlayer
    Replies: 13
    Last Post: 09-24-2004, 04:09 PM
  5. Replies: 4
    Last Post: 11-18-2002, 09:59 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •