Page 4 of 11 FirstFirst 1234567891011 LastLast
Results 31 to 40 of 104

Thread: 1.1.3 BETA - Bug Reports

  1. #31
    Low Bitrate
    Join Date
    Mar 2004
    Posts
    86
    Still cant get destinator 3 to work with my Earthmate GPS. I know the GPS is working. I have tried it on two different computers(car and laptop) works fine in street atlas. It doesnt find the GPS when I tell it to auto detect and when I manually try and do it says com port busy. Is there anyway to fix this?

  2. #32
    Low Bitrate
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Yamba NSW Australia
    Posts
    56
    Ninja please disregard my earlier bug report on pausing of music and control of music while using frodo. Now it is working - do not know what made it change although I did do a re boot ? Will post again if it reverses.

    Still not showing number of Satellites though.

    Thankyou
    AUSMARK

  3. #33
    Map Monkey Creator Ninja Monkey's Avatar
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Warrington, UK
    Posts
    1,012
    Quote Originally Posted by _wd
    Just did a test run with an install on my laptop (not connected to GPS now)

    - When advanced GPS mode is ON, i get an popup saying 'an error has occurred, the program needs to be closed. send/dont send error report'. But this could have something to do with not having a GPS device connected now.
    Extra bug info displayed:
    AppName: destinator3.exe AppVer: 1.1.0.300 ModName: kernel32.dll
    ModVer: 5.1.2600.2180 Offset: 0001eb33

    [Edit]
    OR, I get this message: (maybe it should check before accessing gps device)

    Error Details:
    Number: 6
    Description: Overflow (D3Request|ConnectGPS|1|4800|NMEA)
    Source: p_Command
    Version: 1.1.300
    HelpContext: 1000006
    HelpFile:
    LastDllError: 0
    [/Edit]

    - I tried to spot speed camera's on the map. There aren't any !? I've loaded map benelux and in settings.ini there is this line:
    SC_DB=Benelux
    I tried to change in to:
    SC_DB=Netherlands
    no luck either.
    When i look in the favorites, i can see the 'Fe_speedcams' category, but there are no items in it :?
    (There is also a category 'speed camera' which hold an item list starting with: 2,555,Ramat Ra-Sharon,Tel-Aviv Yafo,.... which seems to be test items)

    - As i restarted the program a few times i got a message saying 'destinator could already be running'. I checked and yes, it had 3 running instances (!)
    Yep, you got a bug...In the advanced mode configuration change your baud rate to "AutoDetect" .. it doesn't seem to like being given a value at the moment

    Speed camera detection is seperate from destinator itself, they will only be added into the favorites as they are detected. I'll consider the option to import the whole lot at once.
    Destinator 3 For PC! - http://www.map-monkey.co.uk/

  4. #34
    Low Bitrate
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    UK
    Posts
    82
    Took ages for me to realise that the current skins are no longer compatible...

  5. #35
    Newbie
    Join Date
    Aug 2004
    Posts
    45
    Wow this is really developing!!!

    Sorry to be a pain Ninja, but I have a BU-303 and Destinator without using the SIRf protocol is so bad for me!! I never really used it without SIRF as the updates were so slow I'd go past the junction before it would tell me to manouver!!!

    This is not a moan as you have done so much amazing work for all us guys really is more of a plea!!!

    thanks

  6. #36
    Map Monkey Creator Ninja Monkey's Avatar
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Warrington, UK
    Posts
    1,012
    Quote Originally Posted by johnwharrison
    Took ages for me to realise that the current skins are no longer compatible...
    Was the "Invalid Skin Selected! 1.1.3+ skin's only!" text not large enough?
    Destinator 3 For PC! - http://www.map-monkey.co.uk/

  7. #37
    Map Monkey Creator Ninja Monkey's Avatar
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Warrington, UK
    Posts
    1,012
    Quote Originally Posted by matty_g
    Wow this is really developing!!!

    Sorry to be a pain Ninja, but I have a BU-303 and Destinator without using the SIRf protocol is so bad for me!! I never really used it without SIRF as the updates were so slow I'd go past the junction before it would tell me to manouver!!!

    This is not a moan as you have done so much amazing work for all us guys really is more of a plea!!!

    thanks
    I'm going to be looking into it, so trust me...it'll be supported eventually
    Destinator 3 For PC! - http://www.map-monkey.co.uk/

  8. #38
    Maximum Bitrate Seth's Avatar
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Athens Greece
    Posts
    836
    Quote Originally Posted by Seth
    I'm sorry if I become a pain but I tested more and it seems that changing from "Fulscreen" to "Maximized" worked only the first time. After a program restart the same problem occurs...this is so odd and probably related with my PC...I'll investigate more and come back to you...
    OK NM seems that the problem is with my home PC since in the carPC works without that problem...*false alarm*

    Couple of questions...are the Frodo media controls and sound mute functions implemented yet or those will be fully functional in the final 1.1.3 release but not now?

    Thanks

  9. #39
    Low Bitrate
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Yamba NSW Australia
    Posts
    56
    Quote Originally Posted by Seth
    OK NM seems that the problem is with my home PC since in the carPC works without that problem...*false alarm*

    Couple of questions...are the Frodo media controls and sound mute functions implemented yet or those will be fully functional in the final 1.1.3 release but not now?

    Thanks
    Initially I could not get Frodo Media Controls working but they do now and I don't quite know what I did to get them working.

  10. #40
    Newbie
    Join Date
    Aug 2004
    Posts
    45
    Ninja Monkey, thanks your a star, if I could code I would offer assisstance but as I can't sorry!!!

    I will wait patiently with fingers crossed.

    Many thanks

    Matt

Similar Threads

  1. Bug Reports
    By frodobaggins in forum PV Bugs
    Replies: 65
    Last Post: 02-17-2005, 01:01 AM
  2. Bug Reports (FP 1.09 Take 2)
    By frodobaggins in forum FrodoPlayer
    Replies: 141
    Last Post: 11-01-2004, 07:59 AM
  3. Bug Reports 1.09
    By frodobaggins in forum FrodoPlayer
    Replies: 279
    Last Post: 10-22-2004, 11:24 PM
  4. Bug Reports
    By frodobaggins in forum FrodoPlayer
    Replies: 168
    Last Post: 10-16-2004, 01:25 AM
  5. MediaEngine Bug Reports IMPORTANT... READ!!!
    By phat_bastard in forum Media Engine
    Replies: 0
    Last Post: 02-02-2004, 05:32 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •