Page 3 of 10 FirstFirst 12345678910 LastLast
Results 21 to 30 of 91

Thread: 1.1.3 BETA(2) - Bug Reports

  1. #21
    FLAC ShawJohn's Avatar
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    On the edge!
    Posts
    1,790
    When I copied my test install to the car and tried d3 it starts to hog about 75% of CPU power to the point where MP3's will no longer decode smoothly and the touchscreen gets a five second delay before screen presses register as a bleep and do anything.
    I think it may be something to do with the GPS side of it as the CPU hogging seems to be in time with the light flashing on my GPS Mouse.

    The PC will still run but is painfully slow to respond. As soon as you end task for D3 though it runs like normal again...

    Hmmm,

    John

  2. #22
    Newbie jlicence's Avatar
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Cambridge, England
    Posts
    3
    Hi Ninja

    Bit of a strange bug for you here! Exactly the same as Seth was having with the previous BETA, where the OSK would not work when planning a route, until the upper address window has been closed by clicking [X].

    I've done some testing on this, and for some strange reason, when I run D3 from a shortcut on my desktop, I get this problem. When I run from the shortcut in the DestinatorApps folder it works fine.

    I've tried recreating the shortcut, but it doesnt help! It also does not matter if I have Full Screen, maximised or normal windows.

  3. #23
    FLAC mauri's Avatar
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    1,046
    Quote Originally Posted by gyro
    Also getting the error, even after replacing the "schema.ini" in the Belgium folder ... Importing doesn't work (keeps saying Please wait, but nothing happens ...)

    When cancelling import and thus resuming in Destinator, I get an infinite loop concerning the GPS (BU-303) with following error :

    Error Details:

    Number: -2147217900
    Description: Syntaxisfout (komma) in query-expressie val(longitude) < 0,073 AND val(longitude) > -0,073 AND val(latitude) < 0,073 AND val(latitude) > -0,073.
    Source: Check_For_Camera
    Version: 1.1.314
    HelpContext: 5003000
    HelpFile:
    LastDllError: 0
    In the folder SC_DB (it uses then in base to your Country ) you to have 3 files.

    Format.ini
    Schema.ini
    SC_DV.csv

    Replace in original "Schema.ini " of your country ONLY the first 2 lines with those posted bottom and test if it works (practically and the change that has made Ninja)

    [SC_DB.csv]
    Format=TabDelimited

    You make to know if and ok the " Import "

    Mauri

  4. #24
    Maximum Bitrate wizz's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Leicestershire UK
    Posts
    652

    Front End Freeze & Roundabout directions

    1) If I import the camera's into favorites I get a program freeze on approach to a camera with a Destinator Frontend error, overflow 28. If I do not import the camera's, detection and voices work fine.

    2) In the voice directions sound file there are a number of entries for dealing with roundbouts ie. "go round the roundabout (00RbBack), "cross the rounabout" (0RbCross ), "first exit" ( 0RbExit1 ), "second exit" ( 0RbExit2 ) etc. These are not executed..on approach to a roundabout I just get either "turn right" or "turn left". I don't remember these ever being executed in any of the versions we are using for carpc's. They ARE executed in the PDA versions, as I have used both Powerloc & TomTom on PDA.

    Any idea's

    Wizz

  5. #25
    Low Bitrate Prem's Avatar
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    West Sussex UK
    Posts
    85
    Ninja Monkey

    When you click and hold on the new scroll buttons the list scrolls much to fast. Can this be slowed down please.

    Also if you click and re-click on the scroll buttons too quickly nothing happens. it appears the buttons have about a half second delay on them.

    Cheers

    Prem
    Re-boxed Dell Optiplex GX110 PIII 733 256Mb RAM
    Modified Sproggy PSU
    Custom made automatic start-up/ shut-down controller
    Dual 2.5" HDDs
    Laptop DVD Reader
    D-Link FM Radio
    5" PSOne LCD
    Installed and working. 75% complete.

  6. #26
    FLAC mauri's Avatar
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    1,046
    Reports of various tests (PC home, not carpc)

    1 - I have seen that changing the lace in Schema.ini (folder SC_DB as Ninjia has said the " Import " and ok, however' if it tries him to reinstalling everything more turned the" Import" it doesn't work, always also with replace the Schema.ini.

    2 - another strange thing that I have seen and' that the OSK with route manager doesn't work at all, all the keys don't work.
    If is closed and then it reopens then it works, but not always.
    Only however' in D3 stand-alone
    Embedded to Mediacar ALL works correctly , Navigation, Winamp control, OSK, etc..
    Very strange this....

    I cannot feel if the vocal messages of navigation and those on the infos of the speed and speed-cams are ok, for the time being the test I make them home-made.

    Edit for Ninja:
    I have resolved the problem of the my new skin, any error now, work correctly all the buttons of size 60 pixels

    Alone " Enter" to launch the route - street-zip etc. doesn't it work, perhaps because I have made an external button to the width maximum setting of OSK in the skin.ini?
    Setting correctly position of this button , animated whit click its ok , but...

    To resolve still

    Mauri

  7. #27
    Variable Bitrate
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Belgium - Oostmalle
    Posts
    240
    Quote Originally Posted by mauri
    In the folder SC_DB (it uses then in base to your Country ) you to have 3 files.

    Format.ini
    Schema.ini
    SC_DV.csv

    Replace in original "Schema.ini " of your country ONLY the first 2 lines with those posted bottom and test if it works (practically and the change that has made Ninja)

    [SC_DB.csv]
    Format=TabDelimited

    You make to know if and ok the " Import "

    Mauri
    Mauri,
    For now, the import part works, but after importing I get following message see image)


    After importing and running D3, I get the following (looping) error; probably some probs with the BU-303 :

    Error Details:

    Number: -2147217900
    Description: Syntaxisfout (komma) in query-expressie val(longitude) < 0,073 AND val(longitude) > -0,073 AND val(latitude) < 0,073 AND val(latitude) > -0,073.
    Source: Check_For_Camera
    Version: 1.1.314
    HelpContext: 5003000
    HelpFile:
    LastDllError: 0
    Attached Images Attached Images  
    Car : Hyundai Tucson
    Carpc :
    Lilliput 7" touchscreen indash 90% done
    PSU : M2-ATX
    Epia M10K /512DDR/80GB Maxtor
    Software : Windows XP Pro 100% done
    RR with DigitalFX skin
    In car : 80% done

  8. #28
    FLAC mauri's Avatar
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    1,046
    Quote Originally Posted by gyro
    Mauri,
    For now, the import part works, but after importing I get following message see image)


    After importing and running D3, I get the following (looping) error; probably some probs with the BU-303 :

    Error Details:

    Number: -2147217900
    Description: Syntaxisfout (komma) in query-expressie val(longitude) < 0,073 AND val(longitude) > -0,073 AND val(latitude) < 0,073 AND val(latitude) > -0,073.
    Source: Check_For_Camera
    Version: 1.1.314
    HelpContext: 5003000
    HelpFile:
    LastDllError: 0
    It tries to remove the BU... and disable, in Configuration / Advanced GPS, the box " enable speed camera alerts ".the Import file...
    You see if it loads ok the Import in this way.

    Schema.in you have modified the as I had written?

    I have also seen however me that there and a bug in the discourse D3 combined to the speed cam.

    Ninja will be able to answer better as soon as and possible.
    Me with D3 embedded Mediacar i see that everything works (what he is able to make a will in the house without GPS however.

    In stand-alone D3 have the serius bug , the OSK not work .



    Mauri

  9. #29
    Variable Bitrate
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Belgium - Oostmalle
    Posts
    240
    Quote Originally Posted by mauri
    It tries to remove the BU... and disable, in Configuration / Advanced GPS, the box " enable speed camera alerts ".the Import file...
    You see if it loads ok the Import in this way.

    Schema.in you have modified the as I had written?

    I have also seen however me that there and a bug in the discourse D3 combined to the speed cam.

    Ninja will be able to answer better as soon as and possible.
    Me with D3 embedded Mediacar i see that everything works (what he is able to make a will in the house without GPS however.

    In stand-alone D3 have the serius bug , the OSK not work .



    Mauri
    Mauri, thanks for the reply, and trying to explain things in a language that is not your own, but the answer is hard to decode.
    I have things setup as follows :

    Speedcam alert enabled. Import works, but does not add cameras because of faults ...
    Translation from the gps strings go wrong ? (this is not the issue when I set speedcam alert not enabled ...)
    Car : Hyundai Tucson
    Carpc :
    Lilliput 7" touchscreen indash 90% done
    PSU : M2-ATX
    Epia M10K /512DDR/80GB Maxtor
    Software : Windows XP Pro 100% done
    RR with DigitalFX skin
    In car : 80% done

  10. #30
    Map Monkey Creator Ninja Monkey's Avatar
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Warrington, UK
    Posts
    1,012
    If you guys are changing the format in your schema to TabDelmited, you need to actually have a Tab Delimited database! At the moment they're all comma delimited apart from the italy one I posted for mauri.
    Destinator 3 For PC! - http://www.map-monkey.co.uk/

Similar Threads

  1. Bug Tracking (sorry long but please read)
    By liquid_smoke in forum Software & Software Development
    Replies: 23
    Last Post: 04-22-2005, 04:12 PM
  2. 1.1.3 BETA - Bug Reports
    By Ninja Monkey in forum Map Monkey
    Replies: 103
    Last Post: 11-29-2004, 04:48 PM
  3. Bug Reports 1.09
    By frodobaggins in forum FrodoPlayer
    Replies: 279
    Last Post: 10-22-2004, 11:24 PM
  4. Bug Reports
    By frodobaggins in forum FrodoPlayer
    Replies: 168
    Last Post: 10-16-2004, 01:25 AM
  5. MediaEngine Bug Reports IMPORTANT... READ!!!
    By phat_bastard in forum Media Engine
    Replies: 0
    Last Post: 02-02-2004, 05:32 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •