Page 5 of 10 FirstFirst 12345678910 LastLast
Results 41 to 50 of 91

Thread: 1.1.3 BETA(2) - Bug Reports

  1. #41
    Newbie
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    HERE
    Posts
    3

    Acquiring Satalites

    HI NM
    THANKS FOR ANOTHER EXCELENT PRODUCT!
    I have a problem, it has been acquiring satalites now for 2 hours, I have 8 satalites in view, the gps is working fine, I have reset the gps to 4800, its on com 2. The test program says there isnt a problem, 8 sats in a few seconds down to 5 now. But something is stoping it from going further.
    SOB

  2. #42
    Newbie
    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    9
    Quote Originally Posted by gyro
    Ninja Monkey,
    Now importing works like a charm, but when enabling speed camera alerts in the configuration, I still get a looping error in D3. Taskmanager is the only way to stop it. If I don't enable that option, everything works well. (even in Neocar Media Center)You did a very well job sofar. Keep up the good work. Here is the error I get :

    Error Details:

    Number: -2147217900
    Description: Syntaxisfout (komma) in query-expressie val(longitude) < 0,073 AND val(longitude) > -0,073 AND val(latitude) < 0,073 AND val(latitude) > -0,073.
    Source: Check_For_Camera
    Version: 1.1.314
    HelpContext: 5003000
    HelpFile:
    LastDllError: 0

    What could this mean, and any suggestions to resolve this?
    Hi

    for me the beta2 has solved the MNEA error gread job Ninja!

    But I have the same bug

    Number: -2147217900
    Description: Erreur de syntaxe (virgule) dans l'expression l(longitude) < 2,3434586667 AND val(longitude) > -2,073154236412 AND val(latitude) < 0,073 AND val(latitude) > -0,073.
    Source: Check_For_Camera
    Version: 1.1.314
    HelpContext: 5003000
    HelpFile:
    LastDllError: 0


    Any Idea?

    Thanks

  3. #43
    The Vauxhall Vectra Project ccsnet's Avatar
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Morecambe, Lancs, UK ( Just For The Moment )
    Posts
    2,681
    Quote Originally Posted by mauri
    is thing happens only if I launch Destinator with the utility of configuration skin, settings, etc.

    Instead if I directly launch D3 or embedded Mediacar all OK.



    There and however a problem surely with the OSK to be resolved.

    Mauri
    Actually... that might be the same for me. Will test when the battery on my lappy is recharged.

    Terran

  4. #44
    Maximum Bitrate Chita79's Avatar
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    San Diego, CA
    Posts
    723
    ninja... just wanted to let you know im still getting a black bar that takes up a part of the screen after i mess around with the settings a bit.... its say its about an inch starting from the right and it cuts off a part of the viewable map. Is this an already known bug? thanks again
    '05 Acura TL w/ Navi & Bluetooth, JL Audio Cleansweep, JL Audio XR650 CSI, JL Audio XR650 CXI, JL Audio 300/4 Speaker Amp, Eclipse SW6123.4 12" Sub, JL Audio 250/1 Sub Amp, Optima D35 YellowTop Battery http://www.cardomain.com/ride/2184473/1

  5. #45
    The Vauxhall Vectra Project ccsnet's Avatar
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Morecambe, Lancs, UK ( Just For The Moment )
    Posts
    2,681
    Well I have it installed. Works ok how ever when running in the background the machine runs so slow you would think its run by the NHS and has a waiting list from here to London and no staff.

    Is there any way to get POI's souch as shops, restrants or petrol stations to be displayed on the views in the same way you can with Mappoint ? Looks a little boring otherwise.

    Cheers

    Terran

    PS Via 800 with 256mb ram.

  6. #46
    Map Monkey Creator Ninja Monkey's Avatar
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Warrington, UK
    Posts
    1,012
    Quote Originally Posted by ccsnet
    Well I have it installed. Works ok how ever when running in the background the machine runs so slow you would think its run by the NHS and has a waiting list from here to London and no staff.

    Is there any way to get POI's souch as shops, restrants or petrol stations to be displayed on the views in the same way you can with Mappoint ? Looks a little boring otherwise.

    Cheers

    Terran

    PS Via 800 with 256mb ram.
    Thanks, I'll look into the CPU usage

    I'm pretty sure if you go into the navigate to POI dialog you can tick the checkboxes next to all the categories you want displayed on the map, just like you can with favorites.
    Destinator 3 For PC! - http://www.map-monkey.co.uk/

  7. #47
    FLAC mauri's Avatar
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    1,046
    Tested in my car the new beta.

    Whit GPS connect and launch of D3 ( advanced mode ,enable speed camera)this error:

    Error Details:

    Number: -2147217900
    Description: Errore di sintassi (virgola) nell'espressione della query 'val(longitude) < 0,073
    AND val(longitude) > -0,073 AND val(latitude) < 0,073 AND val(latitude) > -0,073'.
    Source: Check_For_Camera
    Version: 1.1.314
    HelpContext: 5003000
    HelpFile:
    LastDllError: 0

    The problem seems the " comma " in the file database of the speed cam?

    Impossible to load with " Import" the file in the database of " Preferiti ".

    I have replace what have correctly with my PC home the original file create Whit " Import", no instead with the CarPc.

    Edit: I use the file " Italy" in SC_DB that Ninja has posted me ago some day ( see old post in this forum)

    Mauri

  8. #48
    The Vauxhall Vectra Project ccsnet's Avatar
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Morecambe, Lancs, UK ( Just For The Moment )
    Posts
    2,681
    Quote Originally Posted by Ninja Monkey
    Thanks, I'll look into the CPU usage

    I'm pretty sure if you go into the navigate to POI dialog you can tick the checkboxes next to all the categories you want displayed on the map, just like you can with favorites.
    Thats right and then you can go to... I've used it before.

    No, what I ment was just displaying them any way to map the map view a little less bland.

    Terran

    PS: I may be wrong so I'll test 1st thing

  9. #49
    Maximum Bitrate yunusyu's Avatar
    Join Date
    May 2004
    Location
    Hollywood
    Posts
    715
    Sorry to bring another thing into attention, it seems there are enough problems.
    I dont see it on this thread , so i will assume its new:

    The ETA and ETR next to the music control buttons do not take into account taht i slowed down...on the buttom the ETA adjusts if i am driving slow, when on he top the ETA starts counting negative minutes traveled after it finished counting the minutes it takes me to travel...confused? letr me try again:

    1. I chose a destination
    2. ETA: 12:30 am
    3. I am stuck in traffic
    4. the ETA on top still says 12:30
    5. ETR goes down to 0mins
    6. I am still in traffic
    7. now the etr is counting 0:06- mins

    yeah, well hope i am not the only one experiencing this
    btw, the counter on the bottom is fine
    DICE Los Angeles
    ]

  10. #50
    Map Monkey Creator Ninja Monkey's Avatar
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Warrington, UK
    Posts
    1,012
    Quote Originally Posted by yunusyu
    Sorry to bring another thing into attention, it seems there are enough problems.
    I dont see it on this thread , so i will assume its new:

    The ETA and ETR next to the music control buttons do not take into account taht i slowed down...on the buttom the ETA adjusts if i am driving slow, when on he top the ETA starts counting negative minutes traveled after it finished counting the minutes it takes me to travel...confused? letr me try again:

    1. I chose a destination
    2. ETA: 12:30 am
    3. I am stuck in traffic
    4. the ETA on top still says 12:30
    5. ETR goes down to 0mins
    6. I am still in traffic
    7. now the etr is counting 0:06- mins

    yeah, well hope i am not the only one experiencing this
    btw, the counter on the bottom is fine
    Hehe, nice find! I'll sort it
    Destinator 3 For PC! - http://www.map-monkey.co.uk/

Similar Threads

  1. Bug Tracking (sorry long but please read)
    By liquid_smoke in forum Software & Software Development
    Replies: 23
    Last Post: 04-22-2005, 04:12 PM
  2. 1.1.3 BETA - Bug Reports
    By Ninja Monkey in forum Map Monkey
    Replies: 103
    Last Post: 11-29-2004, 04:48 PM
  3. Bug Reports 1.09
    By frodobaggins in forum FrodoPlayer
    Replies: 279
    Last Post: 10-22-2004, 11:24 PM
  4. Bug Reports
    By frodobaggins in forum FrodoPlayer
    Replies: 168
    Last Post: 10-16-2004, 01:25 AM
  5. MediaEngine Bug Reports IMPORTANT... READ!!!
    By phat_bastard in forum Media Engine
    Replies: 0
    Last Post: 02-02-2004, 05:32 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •