Page 3 of 15 FirstFirst 12345678910111213 ... LastLast
Results 21 to 30 of 142

Thread: 1.1.3 BETA(3) - Bug Reports

  1. #21
    Newbie mick-uk's Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    50
    "Lots of errors"?

    come on guys, that really doesn't help
    RE: my previous post, these errors occure randomy after exiting, and then relaunching destinator 3 beta 3.

    destionator, is not in taskbar, however is still loaded in taskmgr, so it simply dusnt unload itself, all the time.



    hope this is a clearer post .

  2. #22
    Map Monkey Creator Ninja Monkey's Avatar
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Warrington, UK
    Posts
    1,012
    i was referring more to ildena's post, but thanks, I'll look into it
    Destinator 3 For PC! - http://www.map-monkey.co.uk/

  3. #23
    Map Monkey Creator Ninja Monkey's Avatar
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Warrington, UK
    Posts
    1,012
    oh and mauri, that error is from version 314, which is BETA 2
    Destinator 3 For PC! - http://www.map-monkey.co.uk/

  4. #24
    FLAC mauri's Avatar
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    1,039
    No Ninja,
    i use the new Beta3, certainly ,i don't know because of the error that displayed!
    Tomorrow I try your new Hotfix, then I see if I resolve the problem

    Mauri

  5. #25
    Map Monkey Creator Ninja Monkey's Avatar
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Warrington, UK
    Posts
    1,012
    Nah, im pretty certain you're using BETA 2 in your car.

    Remember, the frontend now runs from a Frontend_BETA3 folder rather than a Frontend_Prev folder, perhaps your mediacar settings / shortcut hasn't been updated?
    Destinator 3 For PC! - http://www.map-monkey.co.uk/

  6. #26
    FLAC mauri's Avatar
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    1,039
    Installed today the new beta3 in my car , sure!!!
    Sure, update all in the Mediacar folder,all Fornted_d3 , all ....etc.....

    Mauri

  7. #27
    Constant Bitrate naveedh's Avatar
    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    195
    anyways, beside my last question. I have this up and running fine in my car but what mick-uk said is true, for me destinator doesnt as well unload itself fully all the time, but that happens when you dont have a gps reciever connected, i think.

    *EDIT*
    Ok iv looked into the above problem of mick-uk, this only happens when u use the X in the top right corner when you are in any menu beside the menu that comes up when u press menu , e.g. menu -> plan route. This isnt a bug because u shud be only quitting destinator when u finished using it, and not in the middle when u r trying to go and navigate some where.

  8. #28
    Variable Bitrate
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    The land of polar bears and nekkid blonds
    Posts
    446
    Quote Originally Posted by Ninja Monkey
    Nah, im pretty certain you're using BETA 2 in your car.
    Well, either way... it's still there in Beta 3

    Code:
    Error Details:
    
    Number: -2147217900
    Description: Syntax error (comma) in query expression 'val(longitude) < 17,112405 AND val(longitude) > 17,046405 AND val(latitude) < 59,687925 AND val(latitude) > 59,621925'.
    Source: Check_For_Camera
    Version: 1.1.323 BETA3
    HelpContext: 5003000
    HelpFile: 
    LastDllError: 0
    /M

  9. #29
    Map Monkey Creator Ninja Monkey's Avatar
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Warrington, UK
    Posts
    1,012
    Quote Originally Posted by Maximus
    Well, either way... it's still there in Beta 3

    Code:
    Error Details:
    
    Number: -2147217900
    Description: Syntax error (comma) in query expression 'val(longitude) < 17,112405 AND val(longitude) > 17,046405 AND val(latitude) < 59,687925 AND val(latitude) > 59,621925'.
    Source: Check_For_Camera
    Version: 1.1.323 BETA3
    HelpContext: 5003000
    HelpFile: 
    LastDllError: 0
    /M
    Have you seen the hotfix thread?
    Destinator 3 For PC! - http://www.map-monkey.co.uk/

  10. #30
    Variable Bitrate ildena's Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Italy
    Posts
    303
    Lots of errors...
    I mean that when car is moving I have the same error as Mauri. Lots because it appears every 2 seconds!!!
    I saw your thread about hot fix and tomorrow I'll try this version.

    Another problem is that neihter "home routing" nor "add speed camera" function accept coordinates whit decimals. For them 42.12345=42 and 11.23114=11; for example if I try to add a speed camera in my home street (42.76xxx, 11.10xxx) it is putted in the sea between Civitavecchia and Sardegna isle at 42, 11. Probably there's the same problem whit comma etc etc...

    However... thank you for your work and sorry for our never ending questions

Similar Threads

  1. Bug Tracking (sorry long but please read)
    By liquid_smoke in forum Software & Software Development
    Replies: 23
    Last Post: 04-22-2005, 03:12 PM
  2. 1.1.3 BETA(2) - Bug Reports
    By Ninja Monkey in forum Map Monkey
    Replies: 90
    Last Post: 01-02-2005, 07:35 PM
  3. 1.1.3 BETA - Bug Reports
    By Ninja Monkey in forum Map Monkey
    Replies: 103
    Last Post: 11-29-2004, 03:48 PM
  4. Bug Reports 1.09
    By frodobaggins in forum FrodoPlayer
    Replies: 279
    Last Post: 10-22-2004, 10:24 PM
  5. MediaEngine Bug Reports IMPORTANT... READ!!!
    By phat_bastard in forum Media Engine
    Replies: 0
    Last Post: 02-02-2004, 04:32 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •