Page 1 of 15 1234567891011 ... LastLast
Results 1 to 10 of 142

Thread: 1.1.3 BETA(3) - Bug Reports

  1. #1
    Map Monkey Creator Ninja Monkey's Avatar
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Warrington, UK
    Posts
    1,012

    1.1.3 BETA(3) - Bug Reports

    Bugs here!

    Keep discussion to a minimum please

    Edit: Can people with errors do the following:

    open your Settings.ini and change or add (if it's not there) the line Debug=On under the [Global] header. You will then find a Debug.log file everytime you run the frontend. Post this as an attachment with your bug report.
    Destinator 3 For PC! - http://www.map-monkey.co.uk/

  2. #2
    FLAC djmickyg's Avatar
    Join Date
    Feb 2004
    Posts
    1,314
    i posted this in the other thread..

    it wont load when i click the gps button in frodoplayer?

    EDIT: Just fixed the so called bug.. i had to add the \Frontend_BETA3\ folder to the location in the frodoplayer.ini file.

  3. #3
    Low Bitrate
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    milan, mars
    Posts
    57
    mscomm32.ocx error, google it, copy and paste in windows/system32 directory.

  4. #4
    Constant Bitrate skydiver's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    southampton (UK)
    Posts
    199
    I am getting the same error on a new install of win2k tryed the copying and pasting bit but still no joy .It works fine on my xp home pc instantly .Am i missing something has anythink else got to be installed for it to work (VB or somthing)
    thanks
    Program aborting close all that you have worked on,You ask to much. You step into the stream,but the water has moved on, This page is not here. Chaos reigns within, Reflect,repent,and reboot.Order shall return
    The car

  5. #5
    Variable Bitrate
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Netherlands
    Posts
    382
    Quote Originally Posted by skydiver
    I am getting the same error on a new install of win2k tryed the copying and pasting bit but still no joy .It works fine on my xp home pc instantly .Am i missing something has anythink else got to be installed for it to work (VB or somthing)
    thanks
    yuou have to register it too
    my destinator map resource down permanently

  6. #6
    Newbie mick-uk's Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    50
    Little issues.

    1. CPU Useage 100% when in configuration screen. (Only relised because my lappy started to get VERY hot.)

    2. Sometimes pressing the X in top right to close Destinator, dusn't fully unload the application, causing lots of errors when restarted... ie "application already loaded" etc.

    3. I dont have another bug, just, load speed seems slightly slower than beta2.

    oh, and thanks.

    mick.

  7. #7
    Variable Bitrate ildena's Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Italy
    Posts
    303
    Error Details:

    Number: 383
    Description: 'Text' property is read-only
    Source: Open_Setup
    Version: 1.1.323 BETA3
    HelpContext: 1000383
    HelpFile:
    LastDllError: 0

    I started having this error after that I imported the red cam db.
    The configuration utlity must to be reconfigured anytime you run ut because all the fields are white...

    I answer to myself...
    If you don't want this error don't touch the % value of the volume of winamp when there's a destinator messagge

  8. #8
    Constant Bitrate
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    NY tri-state
    Posts
    189
    I used the software for a good hour today, and the only things that I've found are:

    * Switching to sirf mode just gives me a "GPS not found" -- I'm fairly sure that my receiver supports it, but I'll double check.

    * Using the SAPI plug-in produces double-speak (one in each voice). Disabling voice notification and leaving visual notifications only doesn't work... you still get double voices. I had to leave it at no notifications to stop hearing the D3 voice.

    The other issue that I had of not been able to disable the speed cameras just went away... not sure what I did or didn't do.

  9. #9
    Newbie mick-uk's Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    50
    In the top left hand corner, there is alittle image of a satalite, with a number next to it, in beta 2 this number used to change, 6 7 9 etc, so i thought it was disaplaying the current number of satalites I was connected to.

    in beta3, this number is fixxed at 12, even of there isnt a connection... is this a bug or are these numbers relating to something else? and not the number of sats?

  10. #10
    Constant Bitrate skydiver's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    southampton (UK)
    Posts
    199

    help

    After regesting mscomm32.ocx i get the same error but with the mscomctl.ocx file. i am deffenatly missing something here.
    HELP!!!!
    Program aborting close all that you have worked on,You ask to much. You step into the stream,but the water has moved on, This page is not here. Chaos reigns within, Reflect,repent,and reboot.Order shall return
    The car

Page 1 of 15 1234567891011 ... LastLast

Similar Threads

  1. Bug Tracking (sorry long but please read)
    By liquid_smoke in forum Software & Software Development
    Replies: 23
    Last Post: 04-22-2005, 03:12 PM
  2. 1.1.3 BETA(2) - Bug Reports
    By Ninja Monkey in forum Map Monkey
    Replies: 90
    Last Post: 01-02-2005, 07:35 PM
  3. 1.1.3 BETA - Bug Reports
    By Ninja Monkey in forum Map Monkey
    Replies: 103
    Last Post: 11-29-2004, 03:48 PM
  4. Bug Reports 1.09
    By frodobaggins in forum FrodoPlayer
    Replies: 279
    Last Post: 10-22-2004, 10:24 PM
  5. MediaEngine Bug Reports IMPORTANT... READ!!!
    By phat_bastard in forum Media Engine
    Replies: 0
    Last Post: 02-02-2004, 04:32 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •