Results 1 to 2 of 2

Thread: Problem searching routes

  1. #1
    Newbie
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    1

    Problem searching routes

    Hi,
    I have a strange problem, probably i am missing something.
    I use Destinator PN italian maps and after removing the file and cutting the map i can use them pretty well. The only problem is that when i go to search for a route, i can find them only if i know the NAME and not just the surname of the street. Is there a way to search streets with a "contains" criteria rather than a "start with" one?

    Thank You very much and sorry if the question is stupid

  2. #2
    Variable Bitrate Frigor's Avatar
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Faenza, Italy
    Posts
    303
    Quote Originally Posted by sroddy
    Hi,
    I have a strange problem, probably i am missing something.
    I use Destinator PN italian maps and after removing the file and cutting the map i can use them pretty well. The only problem is that when i go to search for a route, i can find them only if i know the NAME and not just the surname of the street. Is there a way to search streets with a "contains" criteria rather than a "start with" one?

    Thank You very much and sorry if the question is stupid
    Hope to help u... In MapMonkey when u enter the name of a street/city/else on the right u have a spyglass... ok.. type something and click on it... U will have listed the object which contains that string.
    BMW E36 Project [ ========= ]
    Hardware:
    Lilliput 7" Touchscreen - Epia M-10000 - HQCT 1.0 FM Radio - 2.5" 80Gb - USB GPS
    Software:
    FrodoPlayer 1.10 & MapMonkey with FriBruMet Skins by Frigor.

Similar Threads

  1. Lilliput TouchKit problem solved!
    By AAVfReaK in forum LCD/Display
    Replies: 4
    Last Post: 11-07-2010, 08:29 AM
  2. Car Idle - power/amp problem?
    By TheFaze in forum Car Audio
    Replies: 1
    Last Post: 12-15-2005, 11:10 PM
  3. Replies: 5
    Last Post: 11-24-2005, 10:36 AM
  4. had an all day (9 hr) problem at work....
    By wizardPC in forum Off Topic
    Replies: 13
    Last Post: 10-20-2005, 11:50 AM
  5. Media Car not responding... Lilliput problem?
    By carpcnoobie in forum MediaCar
    Replies: 3
    Last Post: 09-01-2004, 01:38 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •