Page 10 of 17 FirstFirst 1234567891011121314151617 LastLast
Results 91 to 100 of 163

Thread: Media Engine - VBcoded vehicle mp3 interface + source

  1. #91
    Low Bitrate
    Join Date
    Mar 2002
    Location
    Portugal - Cacém
    Posts
    95
    Well i tried with albums (directories) with as much as 21 tracks and others with as low as 5 tracks.
    This happens everytime.

    Another thing, i would like to have my tracks arranged like this:
    [Title] - [Artist], right now it is backwars as you said [Artist] - [Title], i'd do this myself, but i have absolute zero knowledge in programming (except for pascal and a bit of assembler), could you do this for me or, since this is open source, could you tell me what to change and where in the code, an then i'd somehow manage to compile it myself.

    Thanks
    Shades

  2. #92
    Maximum Bitrate allenruble's Avatar
    Join Date
    Jun 2001
    Location
    somewhere
    Posts
    462
    Now I got the same problem as Shades and veedubya ,Well I tried with albums as low as 3 tracks. Still does not work right
    www.sounddomain.com/id/2000mp3ranger

    Mp3 player - 10.4 Allbrite Gigabyte GA-71XEH , 700 mgz t-bird , coolmaster fan , 2x 128 ram + 1 512ram , ATI-RAEON RV100 ,on bd sound , Linksys Wireless-B usb network adapter , 20G IBM TRAVELSTAR

  3. #93
    Constant Bitrate
    Join Date
    Oct 2002
    Location
    Alaska
    Posts
    203
    I have a tip that may fix your problem. The same thing happened to be.

    What I had was my music dir. was stored deep, somthing allong the lines of C:\Documents and Settings\.......\My Documents\My Music\music

    What I did was just move my music files to somthing shorter, such as C:\music

    Don't know if this will fix it for the rest of you, but give it a shot.

  4. #94
    Low Bitrate
    Join Date
    Mar 2002
    Location
    Portugal - Cacém
    Posts
    95
    Didn't work for me, not even with the MP3 files in the root.
    Shades

  5. #95
    Constant Bitrate
    Join Date
    Oct 2002
    Location
    Alaska
    Posts
    203
    Do you have all your music organized into folders, where you told MediaEngine the dir. was??

    And make sure you either re-run setup, or change the dir. for ME to look at..

    Don't know why i was able to fix it, and your not..

  6. #96
    Maximum Bitrate allenruble's Avatar
    Join Date
    Jun 2001
    Location
    somewhere
    Posts
    462
    thanks unrealer33 It worked for me .
    www.sounddomain.com/id/2000mp3ranger

    Mp3 player - 10.4 Allbrite Gigabyte GA-71XEH , 700 mgz t-bird , coolmaster fan , 2x 128 ram + 1 512ram , ATI-RAEON RV100 ,on bd sound , Linksys Wireless-B usb network adapter , 20G IBM TRAVELSTAR

  7. #97
    Low Bitrate
    Join Date
    Mar 2002
    Location
    Portugal - Cacém
    Posts
    95
    I tried:

    Putting MP3 files in root and telling MediaEngine that the playlist was root

    Putting MP3 files in c:\folder\[mp3 files] ant telling MediaEngine that the playlist was root

    Putting MP3 files in c:\folder\[mp3 files] and telling MediaEngine that the playlist was c:\folder (pratically the same as the first exemple but worth a shot)


    My music is organized, normally, in the following manner:

    D:\Music\[Artist] - [Album]\[mp3 files of that album]

    I can't figure out why it worked with you and not me.
    This is really a bad mistake, but for the price of the program who can complain

    EDIT: forget it, it's working now. When i was making these changes of folders, i was only going to Setup and changing the playlist folder. Now i putted the MP3 in D:\Music\[Album]\[mp3 files] and reinstalled MediEngine and now it works fine. Still this could be a thing that could be fixed in the programa, for those who have their music "far" in some folders.

    Thanks unrealer33
    Shades

  8. #98
    Maximum Bitrate allenruble's Avatar
    Join Date
    Jun 2001
    Location
    somewhere
    Posts
    462
    i change the folder where all my mp3 are to E:/music and it worked fine now.
    www.sounddomain.com/id/2000mp3ranger

    Mp3 player - 10.4 Allbrite Gigabyte GA-71XEH , 700 mgz t-bird , coolmaster fan , 2x 128 ram + 1 512ram , ATI-RAEON RV100 ,on bd sound , Linksys Wireless-B usb network adapter , 20G IBM TRAVELSTAR

  9. #99
    Maximum Bitrate CarComp's Avatar
    Join Date
    Oct 2001
    Location
    Indiana
    Posts
    515
    So how do you guys like it?

    Some news:
    Phat_B and I have decided to not release it again until all of these directory problems are fixed. You can look forward to a clean release next time.
    Get MediaEngine !!!
    Media Engine Download

  10. #100
    "Speaker of the Truth" veedubya's Avatar
    Join Date
    Nov 2001
    Posts
    265
    Same here - moved files to a directory right off the C:/ and all is well

    Odd just Odd!
    "Geeks dont need girlfriends we can ping ourselves"

    Sony Vaio 2Ghz 40G HHD, Routis 2004 GPS, 7" VGA TS Lilliput, BackUp Camera running RoadRunner with Simplistique Skin.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •