Results 1 to 7 of 7

Thread: Runtime Error: 63 Bad Record Number

  1. #1
    Variable Bitrate
    Join Date
    Mar 2002
    Location
    Long Island, NY
    Posts
    334

    Runtime Error: 63 Bad Record Number

    One of my folders crashes the program and throws this error. Anyone know why? It's a my "unsorted" folder with ALOT of mp3s in it...

    Grand AMplifier Project 1.0:
    http://drive.to/cliffsgrandamgt/
    http://www.astallaslions.com/carmp3/
    --------------------------------
    -Eden 800 mini-itx motherboard
    -5.6 NTSC TFT-LCD
    -80 gig hard drive
    -128 MB RAM
    -MPBS1 DC-DC PSU
    -PB Remote /w Girder
    -Media Engine & Windows XP
    -Playstation II also added
    -Steering Wheel Buttons modified for Control.


  2. #2
    Raw Wave hijinks21's Avatar
    Join Date
    May 2002
    Location
    Albany, NY
    Posts
    1,803
    my guess is some kind of buffer overflow. How many mp3's are in that directory?
    '98 Explorer Sport
    http://mp3car.zcentric.com (down atm)
    AMD 800mhz 192megs RAM 60gig hard drive 9 inch widescreen VGA
    80% done

  3. #3
    Variable Bitrate
    Join Date
    Mar 2002
    Location
    Long Island, NY
    Posts
    334
    probably close to 1k

    Grand AMplifier Project 1.0:
    http://drive.to/cliffsgrandamgt/
    http://www.astallaslions.com/carmp3/
    --------------------------------
    -Eden 800 mini-itx motherboard
    -5.6 NTSC TFT-LCD
    -80 gig hard drive
    -128 MB RAM
    -MPBS1 DC-DC PSU
    -PB Remote /w Girder
    -Media Engine & Windows XP
    -Playstation II also added
    -Steering Wheel Buttons modified for Control.


  4. #4
    Maximum Bitrate CarComp's Avatar
    Join Date
    Oct 2001
    Location
    Indiana
    Posts
    516
    Media Engine isn't designed to handle that many MP3s in one directory. I may look into this, but it seems that most generally do not have that many mp3s in one album.

    I assumed this would happen sooner or later. I am sorry.
    Get MediaEngine !!!
    Media Engine Download

  5. #5
    Variable Bitrate
    Join Date
    Sep 2000
    Location
    LA, CA, USA
    Posts
    444
    It might also have something to do with the ID3 tags because I remember getting this error once with a certain directory that didn't have more mp3's than any of the other ones.

  6. #6
    Variable Bitrate
    Join Date
    Mar 2002
    Location
    Long Island, NY
    Posts
    334
    Originally posted by az1324
    It might also have something to do with the ID3 tags because I remember getting this error once with a certain directory that didn't have more mp3's than any of the other ones.
    Can you be more specific?

    Grand AMplifier Project 1.0:
    http://drive.to/cliffsgrandamgt/
    http://www.astallaslions.com/carmp3/
    --------------------------------
    -Eden 800 mini-itx motherboard
    -5.6 NTSC TFT-LCD
    -80 gig hard drive
    -128 MB RAM
    -MPBS1 DC-DC PSU
    -PB Remote /w Girder
    -Media Engine & Windows XP
    -Playstation II also added
    -Steering Wheel Buttons modified for Control.


  7. #7
    Variable Bitrate
    Join Date
    Sep 2000
    Location
    LA, CA, USA
    Posts
    444
    Well once when this occurred I had a file that was actually 0kb and named .mp3. This gave the runtime error. Also, I had a corrupt ID3 tag that gave this error. I fixed them both and the error went away.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •