Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 19 of 19

Thread: Grrr... error....

  1. #11
    Constant Bitrate
    Join Date
    Nov 2002
    Location
    Detroit
    Posts
    114

    Post

    i can't take a screenie (don't have paint installed :-D ) but, in the background is the Loading screen with the green border if taht helps!

  2. #12
    Maximum Bitrate CarComp's Avatar
    Join Date
    Oct 2001
    Location
    Indiana
    Posts
    516
    When I say root, i don't mean the computer's root dir, as in "C:\". Media Engine wont function with the Media dir set to c:

    Try this.

    Create a directory in c:\ called TEST
    Don't put anything into it.
    Point media engine there.
    see if that works.

    Let me know.
    Get MediaEngine !!!
    Media Engine Download

  3. #13
    Constant Bitrate
    Join Date
    Nov 2002
    Location
    Detroit
    Posts
    114
    same error :<

  4. #14
    Variable Bitrate
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    South Coast, UK
    Posts
    437
    You are missing a font needed to display the playlist. In the default skin its Verdana. You need to have verdana, verdana bold, and verdana italic installed on your system, plus most of the other Windows default fonts, or you get this error. Make sure you nstall them through the fonts applet, and not just copy them into the fonts folder.
    -------------------------------------------
    (=========-) 99% complete
    --------------------------------------------
    AMD K6/2 500 @ 450mhz to keep heat and power usage down, 64Mb, slim CDrom drive, 64mb USB pendrive for MP3 transfer, 10Gb 2.5" drive for MP3, USB>RS232
    All jammed in external CDROM drive case.
    Kenwood KVC-1000r In-Dash LCD. x-10 MouseRemote. Destinator V2 Gps. DC-DC with onboard Shutdown controller.
    ----------------------------------------------

  5. #15
    Constant Bitrate
    Join Date
    Nov 2002
    Location
    Detroit
    Posts
    114
    Wierd, i have all those fonts installed I even changed my fonts to Times New Roman and still got the same error. I am getting the first menu (with Verdana texts) and when i select show playlists i get that error

  6. #16
    Variable Bitrate
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    South Coast, UK
    Posts
    437
    It doesnt matter what you select in the skin builder, Verdana is still needed for some reason. I has exactly the same problem when I installed it in the car, because I had removed most of the fonts. When I reinstalled them, it worked.
    -------------------------------------------
    (=========-) 99% complete
    --------------------------------------------
    AMD K6/2 500 @ 450mhz to keep heat and power usage down, 64Mb, slim CDrom drive, 64mb USB pendrive for MP3 transfer, 10Gb 2.5" drive for MP3, USB>RS232
    All jammed in external CDROM drive case.
    Kenwood KVC-1000r In-Dash LCD. x-10 MouseRemote. Destinator V2 Gps. DC-DC with onboard Shutdown controller.
    ----------------------------------------------

  7. #17
    Constant Bitrate
    Join Date
    Nov 2002
    Location
    Detroit
    Posts
    114
    i haven't removed them though, they are there

  8. #18
    Variable Bitrate
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    South Coast, UK
    Posts
    437
    Can you list all the fonts installed on your system? We can do a comparision.

    Easiest way would be to do a directory listing in a cmd window for the fonts dir and copy it to the site.
    -------------------------------------------
    (=========-) 99% complete
    --------------------------------------------
    AMD K6/2 500 @ 450mhz to keep heat and power usage down, 64Mb, slim CDrom drive, 64mb USB pendrive for MP3 transfer, 10Gb 2.5" drive for MP3, USB>RS232
    All jammed in external CDROM drive case.
    Kenwood KVC-1000r In-Dash LCD. x-10 MouseRemote. Destinator V2 Gps. DC-DC with onboard Shutdown controller.
    ----------------------------------------------

  9. #19
    Constant Bitrate
    Join Date
    Nov 2002
    Location
    Detroit
    Posts
    114
    I removed media engine and reinstalled, it worked perfectly! Thanks for the help anyway!

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •