Results 1 to 4 of 4

Thread: Skin error

  1. #1
    Variable Bitrate Mikesz's Avatar
    Join Date
    Apr 2001
    Posts
    360

    Skin error

    When I click the playlist button or the swmp i get this error.



    Im using mediaengine 1.7.4BETA with windows XP. I got this error the very first time i installed mediaengine (it never worked). I got this same error on two seperate systems, both running windows XP.

    mike
    91 cadillac sedan deville, winXP, FV25 with Celeron 800, Redant 7" widescreen in dash, Opus DC-DC, Irman, Digital Cable remote(lots of buttons), 120 gig 7200rpm 8meg cache WD hard drive, VI power mobile HD rack, mediaengine

  2. #2
    Variable Bitrate Mikesz's Avatar
    Join Date
    Apr 2001
    Posts
    360
    anybody else get this error with 1.7.4BETA or am I just doing something wrong.

    mike
    91 cadillac sedan deville, winXP, FV25 with Celeron 800, Redant 7" widescreen in dash, Opus DC-DC, Irman, Digital Cable remote(lots of buttons), 120 gig 7200rpm 8meg cache WD hard drive, VI power mobile HD rack, mediaengine

  3. #3
    Low Bitrate
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Overseas
    Posts
    64
    I get the same thing too.


    Also in the skin maker I cannot delete buttons. It just crashes when I do.

  4. #4
    Raw Wave hijinks21's Avatar
    Join Date
    May 2002
    Location
    Albany, NY
    Posts
    1,803
    i know carcomp is coming out with 175 soon. I'd wait for that. He is doing a lot more error checking and he re-did that layout with a new default skin.. and it looks awesome.

    From what I know it should be out soon.
    '98 Explorer Sport
    http://mp3car.zcentric.com (down atm)
    AMD 800mhz 192megs RAM 60gig hard drive 9 inch widescreen VGA
    80% done

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •