Results 1 to 5 of 5

Thread: Error - First Time Use: Choose Display Playlist

  1. #1
    The Vauxhall Vectra Project ccsnet's Avatar
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Morecambe, Lancs, UK ( Just For The Moment )
    Posts
    2,680

    Error - First Time Use: Choose Display Playlist

    Hi,

    I am using 1.76 and when I go to the MP3 option I get the above..

    Very strange - any ideas any body.

    Thanks In Advance

    Terran

  2. #2
    I'm sorry, and you are....? frodobaggins's Avatar
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Ruston, LA
    Posts
    8,846
    Happens with everybody, use the plalist option and select a file first. Will play correctly from then on out

  3. #3
    Variable Bitrate
    Join Date
    Apr 2000
    Location
    Little Rock, Arkansas
    Posts
    321
    it happens when you first start the software for the first time. If it does it everytime you start it up then you might check to see if you have your hard drive read only or if for some reason its not creating the settings.ini file.
    The Grand aMP3 Project
    Car: 96 Pontiac Grand Am
    Current Setup: AMD K62 300MHz, 64MB DIMM RAM, 20GB WD Hard Drive, Basic Video & Sound

  4. #4
    The Vauxhall Vectra Project ccsnet's Avatar
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Morecambe, Lancs, UK ( Just For The Moment )
    Posts
    2,680

    Thumbs up

    Originally posted by frodobaggins
    Happens with everybody, use the plalist option and select a file first. Will play correctly from then on out
    Doh ! Thanks that worked.

    Ayce

  5. #5
    I'm sorry, and you are....? frodobaggins's Avatar
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Ruston, LA
    Posts
    8,846
    works everytime

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •