Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 12

Thread: Display problem in ME

  1. #1
    Low Bitrate
    Join Date
    Jan 2000
    Location
    Atlanta, GA
    Posts
    104

    Display problem in ME

    First off, kick *** program. I was running Cobra 3 but I think I may uninstall it.

    Here's the problem.

    Running WinXP at 800x600 and all of the skins are getting clipped. It looks like it zoomed in on the skin and I lose the right hand side and the bottom. I can open the skin in the skin maker and it looks perfect. I've tried both aspect ratios. No problems on my laptop running Win2k Pro at either 800x600 or 1024x768.

  2. #2
    Low Bitrate
    Join Date
    Jan 2000
    Location
    Atlanta, GA
    Posts
    104
    No ideas? The program isn't too usable since it cuts so much of it out. Looks like I may have to stay with Cobra 3 at this point.

  3. #3
    Raw Wave hijinks21's Avatar
    Join Date
    May 2002
    Location
    Albany, NY
    Posts
    1,803
    can you take a screenshot or something?
    '98 Explorer Sport
    http://mp3car.zcentric.com (down atm)
    AMD 800mhz 192megs RAM 60gig hard drive 9 inch widescreen VGA
    80% done

  4. #4
    FLAC
    Join Date
    May 2002
    Location
    Sef'Kylar
    Posts
    1,421
    I've just decided cjones has too much money and needs to give some to me
    aka Kumaneko
    "Don't make me moderate your ***!"
    Maxima of Doom - project thread - photo gallery
    mp3car system is currently FUBAR and finances do not allow for a correction of that situation
    Real computer hackers use a rotary cutting tool on their motherboard.

  5. #5
    Low Bitrate
    Join Date
    Jan 2000
    Location
    Atlanta, GA
    Posts
    104
    I'll see if I can post some later today.

  6. #6
    Constant Bitrate
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Netherlands
    Posts
    148
    Is it like here New Version again... 176F that you can not see all the icons ?
    More info here----> http://www.gijsje.net

  7. #7
    Low Bitrate
    Join Date
    Jan 2000
    Location
    Atlanta, GA
    Posts
    104
    Looks like the problem I've having. I've tried every resolution from 640x480 up to 1024x768.

  8. #8
    Variable Bitrate
    Join Date
    Sep 2000
    Location
    LA, CA, USA
    Posts
    444
    Do the screens other than the main menu look fine or are they distorted as well? I am running it on XP too and it looks fine at 8x6.

  9. #9
    Low Bitrate
    Join Date
    Jan 2000
    Location
    Atlanta, GA
    Posts
    104
    All screens for me. I could live with it if it was just the main screen because I could just move the buttons.

  10. #10
    Newbie
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    1
    Originally posted by skoda
    Is it like here New Version again... 176F that you can not see all the icons ?
    I have the same problem...my OS is Windows XP with all reslution from 640x480 at 1024x768....

    Any Ideas?

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •