Results 1 to 8 of 8

Thread: Volume Always ends up at 100%

  1. #1
    Newbie
    Join Date
    May 2003
    Location
    Buffalo, NY
    Posts
    3

    Volume Always ends up at 100%

    Newb question here.. I just put ME on my Carputer, and I love it. So much easier than trying to open winamp and everything seperately.. I love it.. Exept it seems whenever I go to load songs or a video, the volume ALWAYS gets Maxed out to 100%. I turn down the volume, and then its fine, until I go and browse for a new song or video, then when I play that new song or vid, It gets maxed out again.. Any ideas??

    Cheers! -- Drew Blood

    -------------------------
    2000 Cadilla Catera

    Hollowed out Qube2
    VPSD EPIA M10000
    256MB Micron
    80 GB Deskstar
    --------------------------

  2. #2
    ddt
    ddt is offline
    FLAC ddt's Avatar
    Join Date
    Aug 2002
    Posts
    1,123
    Rule # 1... do not steal a man's custom avatar. Especially with your one post.

    Then... you might get an answer.

  3. #3
    Newbie
    Join Date
    May 2003
    Location
    Buffalo, NY
    Posts
    3
    Oh jeez.. Sorry mans, why would they let me choose it if someone "owned" it anyways?


    Its okay tho, I figured it out

    Cheers! -- Drew Blood

  4. #4
    ddt
    ddt is offline
    FLAC ddt's Avatar
    Join Date
    Aug 2002
    Posts
    1,123
    Okay then... do you have the latest release and the updated excecutable for ME?

    It solved a lot of problems for me.

  5. #5
    Newbie
    Join Date
    May 2003
    Location
    Buffalo, NY
    Posts
    3
    Yessir.. I thought it was a windows thing, but the updated EXE seemed to fix it.. Thanks for the tip tho.. Sorry about the Icon


    Drew Blood

    www.bid-on-useless-overpriced-crap.org

  6. #6
    ddt
    ddt is offline
    FLAC ddt's Avatar
    Join Date
    Aug 2002
    Posts
    1,123
    it's really not that big of a deal. I thought you'd purposely saved my avatar and uploaded it as your own. Little did I know it was freely available in the avatars section now because vBulletin sucks and such.

  7. #7
    Maximum Bitrate CarComp's Avatar
    Join Date
    Oct 2001
    Location
    Indiana
    Posts
    516
    This bug has been fixed as of Version 2.0 of MediaEngine
    Get MediaEngine !!!
    Media Engine Download

  8. #8
    FLAC Skraggy_uk's Avatar
    Join Date
    May 2002
    Location
    Warrington UK
    Posts
    1,484
    OK. Glad you've noticed it. Car Comp, but I've gotten the exact opposite problem in ME2.

    It won't allow me to change the volume from 0%
    4x4 in a turbo stylee.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •