Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 25

Thread: media engine resolution issue?

  1. #11
    Variable Bitrate
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Worcester, MA
    Posts
    252
    Yea, i was fooling around with it today and tried running at higher resolutions, at 1280x1024, it fits vertically, but still cuts off the right hand side right down the middle of the radio button.

  2. #12
    I'm sorry, and you are....? frodobaggins's Avatar
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Ruston, LA
    Posts
    8,846
    have you hooked it up to another monitor and tested yet ?
    [H]4 Life
    My next generation Front End is right on schedule.
    It will be done sometime in the next generation.
    I'm a lesbian too.
    I am for hire!

  3. #13
    Variable Bitrate
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Worcester, MA
    Posts
    252
    yup, same deal. Maybe i should just whipe windows and start over.

  4. #14
    Constant Bitrate
    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    185
    Tripped out website naevity......"Crazy bastard".....

    http://mp3car.com/upload/img/73614502.jpeg


    Anyone interested for more: (Send donation to naevity)
    http://gallery.mulcahy.org/index.phtml?path=Halloween

  5. #15
    Constant Bitrate
    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    185
    Before you reinstall windows try uninstalling Media Engine, then re-install Media Engine and update the EXE file only.

    (That's if you haven't done that yet....)

  6. #16
    Variable Bitrate
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Worcester, MA
    Posts
    252
    Tripped out website naevity......"Crazy bastard".....
    a 1 liter bottle of fake blood from the halloweenstore gets the BEST experssions walking around worcester.

    and yea, ive reinstalled the program about 10 times now. Im gonna do a wipe/reinstall this weekend. Just get everything fresh and ready.

  7. #17
    Newbie
    Join Date
    May 2003
    Posts
    47
    Change the refresh rate. Try either 60hz or 75hz. One of those will line it up I believe.

  8. #18
    Variable Bitrate
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Worcester, MA
    Posts
    252
    I tried changing the refreshrate, did fix it. I tried at 60 and 75 on the lcd, and up to 85 on my 19inch CRT. Nothing.

    However, this morning i did a wipe/reinstall windows, intalled the touchscreen, downloaded media engine, installed, then copied over the fixed exe and then ran it for the first time.

    and it worked!~!

    Problem solved

  9. #19
    Constant Bitrate
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    So Oregon
    Posts
    140
    Your global font size was causing that .......

  10. #20
    FLAC chut's Avatar
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    San Antonio, TX. USA
    Posts
    1,375

    Changing resolutions.

    Hi folks,

    Have you tried changing your display resolution to 1024 X 768?

    if the program was originally designed at 1024 X 768 then it will look way to big at any lower resolution. Kinda like websites designed at lower resolution then you display. Thats why some of them tell you what res it was developed in. (this website will best viewed at 800 X 600) I am having the same problem now because for some reason my laptop won't display anything larger than 800 X 600 out of the aux. SVGA port on the back. Can we ask the designer of Media Engine if he has created an alternate front end at a lower resolution?

    Peter

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •