Results 1 to 7 of 7

Thread: Visualization problem

  1. #1
    Newbie djtino's Avatar
    Join Date
    Jul 2003
    Posts
    3

    Visualization problem

    The first time i use the visualisation it's ok .. but the second time i always have this boutton apearing....

    if i quit the mp3 menu for the main and return on the mp3 menu (restart winamp) it's ok ...
    Attached Images Attached Images  

  2. #2
    Variable Bitrate MeanGT's Avatar
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Melbourne, Florida
    Posts
    378
    I am getting the same exact problem,, if you discover the solution, please let me know what causes it,,,

  3. #3
    ob1
    ob1 is offline
    Low Bitrate ob1's Avatar
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    Brisbane
    Posts
    79
    i had this sporadicly on my win98 ME box and never fixed it, but now i am running on winXP, i dont think it's come back...fingers crossed.

  4. #4
    Variable Bitrate MeanGT's Avatar
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Melbourne, Florida
    Posts
    378
    Originally posted by ob1
    i had this sporadicly on my win98 ME box and never fixed it, but now i am running on winXP, i dont think it's come back...fingers crossed.
    That sucks, because I cannot run XP, I can only find touchscreen drivers for windows 98 that work with my touchscreen,, Thanks anyway for the advice

  5. #5
    Variable Bitrate peter3's Avatar
    Join Date
    Feb 2001
    Location
    The Netherlands (deventer)
    Posts
    238
    Had the same thing but when updated the mediaengine.exe it didn't return.
    Could also been win98se had that reinstaled as well.
    PETER - THE NETHERLANDS - DEVENTER
    sproggy 2.8,epia c3-800,20Gb 2.5", 5.6"lcd,touchscreen.

  6. #6
    Newbie
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Bournemouth, England
    Posts
    3
    I had the same problem when I tried Media Engine on my XP machine. Although I'll be running 98SE in my car so I hope it gets sorted in version 2. Just thought I'd mention it.
    1994 Blackberry VR6 Corrado
    Creative DAP Jukebox and some creative wiring!
    Soon to be Touch Screen 233MMX Laptop and external IDE drive

  7. #7
    Raw Wave hijinks21's Avatar
    Join Date
    May 2002
    Location
    Albany, NY
    Posts
    1,803
    yes that is a known problem.. it is fixed in 2.0
    '98 Explorer Sport
    http://mp3car.zcentric.com (down atm)
    AMD 800mhz 192megs RAM 60gig hard drive 9 inch widescreen VGA
    80% done

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •