Results 1 to 6 of 6

Thread: USB FM in XP?

  1. #1
    Newbie d20180's Avatar
    Join Date
    Aug 2003
    Posts
    4

    USB FM in XP?

    Does anyone have the dlink radio working in xp? and which drivers? I have tried both the radiator and the Aus. drivers. I get a blue screen. I am using the latest .exe (1.77F I think, better double check) Epia M10000 with xenarc touchscreen.

  2. #2
    Raw Wave Confused's Avatar
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Essex, England
    Posts
    2,224
    I've got it working fine in XP Pro with the Radiator drivers, along with 1.77F (with updated EXE also).

    No blue screens so far for me.


    Garry
    Co-Developer of A.I.M.E.E
    www.aimee.cc

  3. #3
    The Vauxhall Vectra Project ccsnet's Avatar
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Morecambe, Lancs, UK ( Just For The Moment )
    Posts
    2,680
    Mines fine...

    Terran

  4. #4

  5. #5
    Maximum Bitrate orangewhip's Avatar
    Join Date
    Apr 2001
    Location
    Surrey, B.C. Canada
    Posts
    619
    Yup, works for me too. Before I bought my fm receiver I went to DLink's website and they have a PDF on there somewhere that explains how to hook it up to XP.

    Instead of sending people around, I decided to be nice (for a change) and put a link to the PDF on my webserver. So here ya go!!

    http://www.whipflash.com/mp3car/dsbr100_QIG_600b.pdf


    Once I did that, I installed Radiator and it all worked perfectly! I hope that helps...
    OrangeWhip? OrangeWhip? 3 OrangeWhips!!
    www.whipflash.com
    Finally a new Avatar!

  6. #6
    Newbie d20180's Avatar
    Join Date
    Aug 2003
    Posts
    4
    Mine crashes when searching forward(haven't tried back yet) otherwise seems mostly stable (it does this in radiator also, so it's not media-engine)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •