Page 1 of 4 1234 LastLast
Results 1 to 10 of 31

Thread: Audi Skin Uploaded and Ready for Download

  1. #1
    Variable Bitrate
    Join Date
    Jan 2002
    Posts
    282

    Audi Skin Uploaded and Ready for Download

    I had a few inquiries to share the skin i created so it is now downloadable.

    http://europa.your-site.com/~sharkwe.../Audi_v2.2.zip

    Enjoy
    "A4 Quattro. Rocket Science."

  2. #2
    Newbie
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Houston, TX
    Posts
    53
    Quote Originally Posted by surfer6262
    I had a few inquiries to share the skin i created so it is now downloadable.

    http://europa.your-site.com/~sharkwe.../Audi_v2.2.zip

    Enjoy
    Thanks dude!

    I've got to try this in the TT


  3. #3
    FLAC Mastero's Avatar
    Join Date
    Aug 2001
    Location
    India
    Posts
    1,640
    Thanx brother...

    Mastero

  4. #4
    FLAC chut's Avatar
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    San Antonio, TX. USA
    Posts
    1,375
    Hi
    I tried loading that skin but when I start up media engine I get the "red" screen of death. I looked in the error log and found this:
    8/20/2003 4:33:37 PM An error occured in mediaengine.Form_Load : Invalid property value : Error number 380

    8/20/2003 4:33:37 PM An error occured in settings.DoneButton_Click : Object was unloaded : Error number 364

    Is this something I can fix?

  5. #5
    The Vauxhall Vectra Project ccsnet's Avatar
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Morecambe, Lancs, UK ( Just For The Moment )
    Posts
    2,680
    Upload it to the medieengine web site as well once your probs have been fixed.

    Chut have you applied all the latest patches ?

    If you have I am sure some one will be along to help better then I can soon.

    Terran

  6. #6
    Raw Wave hijinks21's Avatar
    Join Date
    May 2002
    Location
    Albany, NY
    Posts
    1,803
    no chut has no updated his EXE.. if he did, he wouldn't see those errors
    '98 Explorer Sport
    http://mp3car.zcentric.com (down atm)
    AMD 800mhz 192megs RAM 60gig hard drive 9 inch widescreen VGA
    80% done

  7. #7
    The Vauxhall Vectra Project ccsnet's Avatar
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Morecambe, Lancs, UK ( Just For The Moment )
    Posts
    2,680
    Though so...

    Terran

  8. #8
    FLAC chut's Avatar
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    San Antonio, TX. USA
    Posts
    1,375
    I thought I did but this is a new build of the OS so I may not have. I'll give it a try and let you folks know what happens.

    Take Care



    Quote Originally Posted by ccsnet
    Though so...

    Terran

  9. #9
    Constant Bitrate
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Bristol - UK
    Posts
    159

    Red Screen and my pics

    To make it work you need the new .exe available from here, Carl gave me the link which is here

    MediaEngine executable update.

    Thanks Surfer, It will be going in my Audi Shortly, which is very similar to yours

    btw did you use a template to mount you Climate control module? or did you just use the ash tray and make somthing out of plastic

    here's my interior at the moment, notice the wheel on the opposite side haha

    www.sunglassesron.myby.co.uk/interior.jpg

    www.sunglassesron.myby.co.uk/ronstv.JPg

    Watch this space for my install

    Ron

  10. #10
    FLAC chut's Avatar
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    San Antonio, TX. USA
    Posts
    1,375
    Yep!
    that did it. I do like the red color base for the theme. It will match my red interior lights nicely. Now I need to learn how to replace the Audi logos with BMW roundels.
    Thanks for the help.
    Peter

Page 1 of 4 1234 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •