Results 1 to 3 of 3

Thread: GRRRRrrrr...ME177 on XP

  1. #1
    Newbie
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Italy Naples
    Posts
    2

    Angry GRRRRrrrr...ME177 on XP

    hy to all ...
    some one can help me ? my me177f works perfect on a my omnibook 6000 with windows2000 ...
    now i have configured a mini-itx with a os windows xp pro ....all application works perfect ,GPS software works better than on a 2000 system ...but mediaengine dosn't work
    first time when i launch the application (me177) , configuring path .. press done ...and application crash !! ,
    I have updated the exe at the last version and the application dos't crash ..but i can't see the skin buttons ..Grrrrr.... (log file tell's overflow error ) . i Try to reinsert buttons with the skin maker this work around works ...but when i launch an external application (my GPS software )....it Crashhhhh ,,,Grrrrrrrrr!!! .. i try to upload all skins files ... but the overflow problem is always here -

    help me please

  2. #2
    Newbie
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Italy Naples
    Posts
    2

    oh great

    i have installed 100 mb of patches from microsoft.
    and nothing was else ...
    but the solution is in my control panel ...Regional settings in 'US'....
    and the problem is gone.

    Localize it !!!!

  3. #3
    Maximum Bitrate osirisdon's Avatar
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    South Florida
    Posts
    686
    sweet you got it fixed. And welcome aboard!!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •