Page 1 of 5 12345 LastLast
Results 1 to 10 of 49

Thread: Bug Report: ME 2.0

  1. #1
    I'm sorry, and you are....? frodobaggins's Avatar
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Ruston, LA
    Posts
    8,846

    Bug Report: ME 2.0

    While I hate to bring the subject up, it has to be done so it
    can be fixed. I suggest we post them all here and in an orderly
    fashion with little if any crosstalk.

    I'll start.

    When clicking on browse cd/dvd drive, it locks up.
    [H]4 Life
    My next generation Front End is right on schedule.
    It will be done sometime in the next generation.
    I'm a lesbian too.
    I am for hire!

  2. #2
    I'm sorry, and you are....? frodobaggins's Avatar
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Ruston, LA
    Posts
    8,846
    Bug 2:

    When exiting the app, all the parts do not ever quit, as evident by looking in the task manager.
    [H]4 Life
    My next generation Front End is right on schedule.
    It will be done sometime in the next generation.
    I'm a lesbian too.
    I am for hire!

  3. #3
    Maximum Bitrate
    Join Date
    Feb 2000
    Location
    Rockford, IL (home), Southern IL (college)
    Posts
    684
    In the options menu, "Newest Music" dropdown menu doesnt work. I also tried manually entering the numbers and that didnt work either.
    2004 F-150
    Shuttle XPC, 80gig HD, Wireless Internet, DVD
    "How piMP3d is your ride??"

  4. #4
    Constant Bitrate supralightning's Avatar
    Join Date
    Jul 2003
    Posts
    131
    ME 2.0 is out?! I musta missed that one

    -J

  5. #5
    Constant Bitrate
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    New Jersey
    Posts
    139
    What does the Safe Volume Resume checkbox under the Appearance tab do? It doesn't STAY unchecked.. If you uncheck it after you click done if you go back in its checked again.. I can't get ME to remember the volume it was at when I exit, it always reverts to volume 36..

    Also, I just use one list with all my songs, It blasts right passed the screen where it says "Loading" in the blue box, then it comes to music screen and it takes over a minute before the songs show up and it starts playing music.. (3100 songs).. Once it does it the first time, it loads quick after that until you exit the program and restart, then it takes over a minute again..
    1991 Camaro Z28
    2004 Acura TL

  6. #6
    Maximum Bitrate CarComp's Avatar
    Join Date
    Oct 2001
    Location
    Indiana
    Posts
    515
    Whoa, before you all start posting bugs, make SURE that you have completely removed any old versions. Any old settings.ini files will probably screw up the new mediaengine 2.0.
    Get MediaEngine !!!
    Media Engine Download

  7. #7
    I'm sorry, and you are....? frodobaggins's Avatar
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Ruston, LA
    Posts
    8,846
    Old versions not there, bugs remain.
    [H]4 Life
    My next generation Front End is right on schedule.
    It will be done sometime in the next generation.
    I'm a lesbian too.
    I am for hire!

  8. #8
    Maximum Bitrate phat_bastard's Avatar
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    St.Louis, MO
    Posts
    549

    Loading big lists quickly

    Quote Originally Posted by SLAYER6669
    What does the Safe Volume Resume checkbox under the Appearance tab do? It doesn't STAY unchecked.. If you uncheck it after you click done if you go back in its checked again.. I can't get ME to remember the volume it was at when I exit, it always reverts to volume 36..
    This has been fixed, look for an updated exe on the website sometime today.

    SafeVolumeResume prevents you from hopping in your ride after a late night of cruising and jamming and having your hangover intensified by ~145db music @ 7:00 AM.

    Quote Originally Posted by SLAYER6669
    Also, I just use one list with all my songs, It blasts right passed the screen where it says "Loading" in the blue box, then it comes to music screen and it takes over a minute before the songs show up and it starts playing music.. (3100 songs).. Once it does it the first time, it loads quick after that until you exit the program and restart, then it takes over a minute again..
    This is probably happening b/c your database isn't ready to 'rock' just yet. If you're using the 'Load to PlayMP3 Screen on Start' option, then we need to fix MediaEngine so it makes you wait until the database is ready before loading that. If not, try waiting a few seconds for the database to get reconciled and your list will load instantaneously. You can tell if your database is ready by loading Browse Media and the status will show up at the top, then disappear a couple seconds after it's ready.
    '01 Chevy Xtreme Stepside (pics)

    FIC K7MNF-64 / Athlon 3200 | 256 DDR | 120 GB 7.2k WD
    WinXP Pro | MediaEngine | 12.1 VGA TFT Touch|Creative CIMR-100
    350w Vector | 320w mATX PS | Hellroaring BIC95150 | ButterflySDC

  9. #9
    Maximum Bitrate phat_bastard's Avatar
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    St.Louis, MO
    Posts
    549

    ???

    Quote Originally Posted by frodobaggins
    When clicking on browse cd/dvd drive, it locks up.
    Without any other details this sounds like you're trying to read a disk that is scratched up and causing your cd/dvd drive to timeout. Try loading up explorer and see if you can read that disk there. There are a lot of variables, so it's hard to say what the actual problem is with this one.
    '01 Chevy Xtreme Stepside (pics)

    FIC K7MNF-64 / Athlon 3200 | 256 DDR | 120 GB 7.2k WD
    WinXP Pro | MediaEngine | 12.1 VGA TFT Touch|Creative CIMR-100
    350w Vector | 320w mATX PS | Hellroaring BIC95150 | ButterflySDC

  10. #10
    Constant Bitrate
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Netherlands
    Posts
    148
    I can start ME2 and then to the database update.
    But when i go to browse media i get the screen loading and then the folowing error and the program exits.


    Translation:
    Handtekening van fout=Signature of error
    Als u de technische............=If whant to look at the error report click here

    top line=The folowing information about the proces is reported:

    and on the bottum=The following file is added to the error report.
    I also have added the appcomat.txt
    http://www.gijsje.net/skin/appcompat.txt
    More info here----> http://www.gijsje.net

Page 1 of 5 12345 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •