Results 1 to 5 of 5

Thread: SVCD no Fullscreen in ME 2.0

  1. #1
    Newbie _Parilla_'s Avatar
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Brazil
    Posts
    35

    SVCD no Fullscreen in ME 2.0

    I have problems with SVCD videos in Me 2.0, the screen no fullscreen, but if I watch in WMP 9.0 is perfect.
    The codec is perfect because in WMP 9 It's perfect.

    Thank's
    2008 Honda Civic LXS
    Zotac 630i
    2Gb DDR 800
    500GB
    Lilliput 629 (DVI)
    WinXp Pro (Customized)
    Holux
    M2-ATX
    3D Connection
    Centrafuse

  2. #2
    Variable Bitrate Rireal's Avatar
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    Jacksonville, FL
    Posts
    291
    I have the same problem. =\

  3. #3
    Maximum Bitrate CarComp's Avatar
    Join Date
    Oct 2001
    Location
    Indiana
    Posts
    515
    We haven't finished the VCD part of the code yet..
    Get MediaEngine !!!
    Media Engine Download

  4. #4
    Maximum Bitrate CarComp's Avatar
    Join Date
    Oct 2001
    Location
    Indiana
    Posts
    515
    Quote Originally Posted by Rireal
    I have the same problem. =\
    Get MediaEngine !!!
    Media Engine Download

  5. #5
    Variable Bitrate Rireal's Avatar
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    Jacksonville, FL
    Posts
    291
    I know you are already swamped with other bug fixes and requests, but is there any kind of ETA on this fix?

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •